Organska hemija I (+ predavanja iz II semestra)

Started by nasty girl, 25-05-2006, 11:11:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

farmacoa

Zna li neko kada su konsultacije iz organske pred septembarski rok?

marer_86

pa to su ti predavanja sa slajdova!!
p.s. ponovo pitam-ima li neko sve testove iz 2005 i  2006 da mi da na kopiranje????

Al-Jasmina

Ok,
znaci imam SVE TE SLAJDOVE ili mi nesto fali...!!!!!!
Mislim da su Ugljeni hidrati tu za one koji spremaju prijemni...
ili ?

nasty girl

ja isto mislim da su to slajdovi za prijemni...ali nisam sigurna... :hm :hm :hm :hm

canin

jel moze neko ponovo da okaci te slajdove tj predavanja posto ih ja jos nemam a nameravam da skinem pls

Ksenija

Evo i mene ...sorry sto ste cekali ...evo predavanja:
http://www.nono5.com/file/a68axj

spakovala sam ih sve zajedno..

jedino fale amino kiseline..pa ako neko ima nek ubaci
pozdravche :happy:

Al-Jasmina

OK mislim i ja da sam nabavila slajdove za prijemni... :>
Da li su to svi i otkud oni tu  :)

Hvala Ksenija!!!!
Jos samo amino kiseline...neko??

zmajic

Iz amino kis ucite samo Strekerovu sintezu, to je bilo u februarskom i junskom roku. Ugljeni hidrati za DF ne trebaju, posto je to org II. Na tim slajdovima fali podosta iz amida.
Jel zna neko kad imaju konsultacije?! Profesori su na faxu tek od 28.8., ali ako je neko nesto nacuo... nek obavesti ljude. KONSULTACIJE su KORISNA stvar.  :Bog
Poz svim vrednim studentima i bez nervoze.... :K mislim ako je moguce!!!!

Daca

Hej,narode,zna li neko kakav je raspored polaganja 1.-og septembra,i koliko se dana se cekaju rezultati?Na sajtu fakulteta postoji samo raspored za oktobarski rok???!!! :shock

zmajic

Za rezultate nije moguce pogoditi. U januaru je pregledala oko nedelju dana, kao i u aprilu sa svega 40 ljudi sto je izaslo. U junu je bilo nesto vise pa su rezultati bili odmah u ponedeljak, za nekih 4 dana. Kako joj se cefne...  :run

Daca

Bas bezveze!
A to sto bih ja malo i na more,briga njih! :'( Ali,dobro,valjda ne treba biti"pepsimistican"! :wink:

zmajic

Bas ih nesto zasvrbe.... Ako je Zorana isla na more i provela EXTRA leto ispit ce biti lak, u suprotnom.... :ohwell:
Salim se!!! Nije toliko strasno koliko izgleda. Ima i gorih profesora.. Nije zena toliki .... u vecini slucajeva ispadne skroz OK, samo treba poloziti pismeni i to je sve... SAMO TOLIKO!!!  A kad se pooooolozi  :ziveli

Sirena

Ksenija

sigurno je u 9:30 h kao i svaki rok do sada..mada proverite!!! :hm

Bred

Pazite, ne bih da vas plasim, ali jedna koleginica je pre dve godine dosla na ispit iz o2 u 10h umesto u 9h, jer je bila ubedjena da je videla da je u 10h. Zesci trip.