Fizika - MG pitanja i odgovori

Started by hulio_salinas, 10-02-2007, 12:50:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Bojana, to nije optimizam, nego realnost. Coveku sa 20 godina nema mesta zabrinutosti i potistenosti. Dok smo zdravi - sposobni smo. Dok smo sposobni - nezaustavljivi smo!

Kolege, glavu gore! Pozitivnim stavom se sve postize!

Sta cu postici time ako sad sednem i placem do oktobra?! Relax.

:>  :wave:

lycos

polako,sacekajte naredne mere i korake profe...

Bojana 153

Quote from: hulio_salinas on 04-04-2007, 16:30:17
Bojana, to nije optimizam, nego realnost. Coveku sa 20 godina nema mesta zabrinutosti i potistenosti. Dok smo zdravi - sposobni smo. Dok smo sposobni - nezaustavljivi smo!
:>  :wave:

:pljes:  :wink:

pipi_duga_carapa

shto neko reche, najgore je shto samo pojedinci stradaju ... bzvz ...
a nadam se da cje drugi prof dozvoliti da se polazu bar oni oslobadjajucji kol., koji su deo ispita, a nisu bash sam ispit ... m znate na shta mislim (; (ako to od njih zavisi)
nishta ... samo rad, kao da se normalno polaze ... mislim, redovan rad i necje valjda biti previshe problema u oktobru (:

vesica

cekajte narode zasto se sve odmah shvata tragicno. To sto je napisano na listi da je "Disciplinski prekrsaj prepisivanja" ne znaci da ce studenti biti upuceni na komisiju. Ispravite me ako gresim ali na profesoru je da li ce poslati na komisiju studenta ili ne. Da li je neko razgovarao sa njim i razjasnio sta ce biti sa takvim studentima? I da li se na komisiji moze cak i uticati na kaznu? Ja sam cuo da je odrzana sednica I g. i da profesor nije nista iznosio po ovom pitanju u ponedeljak.

Sole

vesica je u pravu, meni se isto cini da to nista nije konacno, mozda je to stavljeno cisto da nemam pojma ni ja sta, tako sam mislila da su ljudima uzete puskice, cisto da se malo zaplase, ja sam pa tu nekako bas optimisticki raspolozena i mislim da ce se sve usper zavrsiti i svi srecni i zadovoljni na kraju! nije bas realno...
ipak na kraju, prof. jos nista nije odlucio, niti je nesto posebno pisalo na institutu za te ljude koji su malo presli granicu, tako da mi to nista ne izgleda konacno i mislim da nece ni biti!
ipak, Hulio, stvarno si bre neprevazidjen sto se optimistickih stavova tice, gde crpis energiju? blago tebi... ;-)

hulio_salinas

Vesice, jeste. U pravu si. Profesor jos nije poslao zahteve za pokretanje postupka dekanu fakulteta. Ali cim je tamo napisano, znaci da je to u stand-by-u. Sta se ceka?! Pa ne znam... Kako reagovati? Pa ne znam... Jos postoji sansa da profesor ne posalje zahteve za pokretanje disciplinskog postupka, ali kolika je ta sansa? I kako mi mozemo to znati?

Jos nesto, postoje olaksavajuce okolnosti, ali... Problem je sto disciplnska komisija ne sme da donosi odluke koje se ne slazu sa Statutom fakulteta i sa Pravilnikom o disciplinskoj odgovornosti studenata. Jedini nacin da sve bude dobro, jeste da profesor ne posalje zahteve. Ali zasto bi uopste napisao da je nacine "disciplinski prekrsaj prepisivanja". Ne znam. Sackacemo.

Sole,  8)  :cvet

Bred

Konsultujte se i otidjite do profesora vi kao predstavnici, i cupajte ove kolege, recite da im je dovoljna kazna to sto su nasekirali zbog mogucnosti zabrane polaganja ispita tako da im je taj nauk dovoljan i td itd ... :wink:

josefina87

Izasli su rezultatyi iz fizike na sajtu fakulteta,koga zanima moze da pogleda! :loptica

hulio_salinas

Upis ocene i ostale informacije (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/fizika/Fizika%20-%20upis%20ocene%20i%20ostale%20informacije.pdf)

vesica

Ima li nekih informacija u vezi statusa studenata izbacenih sa fizike? Hoce li se konacno znati da li ce biti kaznjeni ili ne?

nancy

da li iko zna kako su prosli danas studenti na usmenom :djavo

Sole

jedna devojka iz grupe moje drugarice je polozila

Mili

Da li prof na usmenom tra¾i da se sve pi¹e, ili samo usmeno pita ono ¹to je bilo na testu?

Sole

ne znam tacno sta moze da se zadesi, ali uglavnom pita sta nisi znao na testu, i mg i obicna ako si te "srece". e sad, verovatno da moras nesto i da mu napises. ;-)