Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Polaganje jednog ispita vise od 3 puta - nije proslo
Polaganje istog ispita 2 puta u jednom roku - nije proslo

Ukidanje uslovljenosti ispita u istoj godini - proslo
Slobodna nedelja - proslo

Sole

e bre, bas bezveze...
bas je bilo dobro ono da izadjemo na isti ispit 2x u roku...
sta da se radi... ;-(

hulio_salinas

Da, ali nije po zakonu. Zato i nije proslo. Jednostavno, moze samo ono sto je po Statutu.

Bred

jeca87

S*anjce... Bas sams se sad smorila..... :(

rotkvica

nisam bas u toku... zanima me hoce li se uslov (ako uopste bude odobren) racunati na osnovu broja polozenih ispita ili na osnovu bodova koje polozeni ispiti nose?

ares

Ja sam cuo bar od desetoro ljudi da je uslov 40 bodova i da su 100% sigurni.Da li neko moze da potvrdi tu informaciju?

Jel moze da se postavi raspored ispita za sledeci rok?

pipi_duga_carapa

profesor iz botanike nam rece da cje se oko termina ispita dogovarati u ponedeljak, tako da se valjda josh ne zna kada nam je koji ispit ?:

pa uslov bi valjda trebao da nam bude kao starijim generacijama ?: mislim u smislu da nam odrede broj, a ne po poenima ...
i zar to nije usvojeno ?:

a na ekonomskom imaju dva termina u jednom roku, a mogu da izadju samo na jedan ?: nama bi i to znachilo ... mislim da svako moze da se organizuje kako mu je najbolje ...

hulio_salinas

Uslov - jos se ne zna da li ce biti po broju poena (40) ili tacan broj ispita. Rekoh vam da sacekate zvanicnu informaciju sa naseg fakulteta, jer se odluke razlikuju od fakulteta do fakulteta. Budite srecni sto je dozvoljeno prenosenje ispita u narednu godinu, ali sacekajmo preciznije informacije.

Raspored ispita - sutra u 12 sati je Vece I godine. Na Vecu cemo se dogovoriti za termine ispita u junskom ispitnom roku.

Dva termina u jednom roku - mislim da cemo dobiti po dva termina za polaganje ispita u junskom roku, a biramo jedan. Sutra cu vam reci kako je i sta je.

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinas on 06-05-2007, 08:14:35
Uslov -  Rekoh vam da sacekate zvanicnu informaciju sa naseg fakulteta, jer se odluke razlikuju od fakulteta do fakulteta.
ja sam mislila da se raspravlja o tome da li nam je dat uslov  :mrgreen: mislim, uopste, svim fakultetima ...

Quote from: hulio_salinas on 06-05-2007, 08:14:35
Dva termina u jednom roku - mislim da cemo dobiti po dva termina za polaganje ispita u junskom roku, a biramo jedan. Sutra cu vam reci kako je i sta je.
(;

Pedja

Лепо би било када би дали по тачном броју испита  :>

lycos

Quote from: Pedja on 06-05-2007, 12:15:48
Лепо би било када би дали по тачном броју испита  :>
da ,mislim da bi to bilo mnogo bolje..

kyu_1987

Danas sam procitao u novinama da je na svim fakultetima uslov 40 bodova pa me zanima da li je to istina

lycos

hulio_salinas

Uslov - U sredu je sednica Senata Univerziteta u Beogradu na kojoj ce se definisati sva pravila oko prenosenja ispita u narednu godinu. Do tada vas molim da nista ne pitate vezano za tu "stvar", jer cemo tek od srede znati odgovore. Hvala.

Raspored ispita - izasao je raspored ispita u temi "Junsko-julski ispitni rok".

Dva termina u jednom roku - imamo 2 termina i mozemo polagati svaki ispit 2 puta u junsko-julskom ispitnom roku. Zvanicno.