Cecin koncert na Uscu 17.6.2006.

Started by vladimir, 19-05-2006, 00:17:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Sad te jo¹ manje razumem, mo¾da probam sutra :> :> :>
Ko je jbni Pop????
Quotezao mi je sto cu mozda propustiti koncert zbog ispita.. Roll Eyes
Pa nema¹ valjda ispit 16-og uveèe?? :> :> :>
Inaèe o ukusima i te kako vredi raspravljati, kako bi inaèe nastala filozofija? :> :> :> :P :P :P

QuoteМа немаш ти проблем, ЛБ, што слушаш Цецу!И ја је слушам.А слушам и панк-рок! Undecided И српску изворну музикутренсреге...
hahahahahah, tu si skroz u pravu, nema ona problem nego ti! hehehe :> :> :> :>

lijepa bosanka

E Bred....radi li se ovde???? Ovo je ipak tema o Cecinom koncertu,a ne o ukusima.... :wink:
Ali mene bi do sada 5 puta upozorio...... :'( :'(   Za¹to me niko ne voli??!! ???

Uh.....dobro ¹to i ja ne rekoh to ¹to i Vladimir u vezi muzike......znam da to ljudi ne vole.....al' i ja mogu sve da slu¹am.....
A kolega Darker....kad se jednog dana iscima do mene na kafu imaæe priliku da se uvjeri ¹ta se zapravo kod mene slu¹a..... :> :wink: :wink: :wink:

vladimir

Quote from: lijepa bosanka on 27-05-2006, 07:10:54
E Bred....radi li se ovde???? Ovo je ipak tema o Cecinom koncertu,a ne o ukusima.... :wink:
Ali mene bi do sada 5 puta upozorio...... :'( :'( Za¹to me niko ne voli??!! ???

Uh.....dobro ¹to i ja ne rekoh to ¹to i Vladimir u vezi muzike......znam da to ljudi ne vole.....al' i ja mogu sve da slu¹am.....
A kolega Darker....kad se jednog dana iscima do mene na kafu imaæe priliku da se uvjeri ¹ta se zapravo kod mene slu¹a..... :> :wink: :wink: :wink:

Ма, воле те људи, само се праве! :wink:
То што сам рекао-то сам ја! И то знају људи који ме познају, па и Даркер! :>
Ако Даркер дође на кафу, ти му пусти шта већ пушташ, а онда, лад се распилави, тресни  му најновији Цецин хит да се разбуди!!! >:D

Darker

ja pijem kafu samo u mojoj kafani :>
QuoteAli mene bi do sada 5 puta upozorio...... Cry Cry   Za¹to me niko ne voli??!! Huh
nije istina, svi te volimo, ali to ne znaèi da treba da ti se ¹lihtamo :> :> :>Mada, ok, ¾ensko si, evo prelazim na napu¹avanje sa Neom, buhahahahahahahhaha
Samo da znate da Ceca ima dve teme na ovom forumu!!!! :wink: :wink:

vladimir

Quote from: Darker on 27-05-2006, 16:07:05
Samo da znate da Ceca ima dve teme na ovom forumu!!!! :wink: :wink:

Полако, шири се Цеца! >:D

AquArius

Koliko znam imamo i temu u kojoj je naslov filozofija izmadju ostaloh. Videh da ste se raspisali, ali stvarno, ko ce to citati  :> :P

Darker

Pa jes, ¹to reèe ona riba, bolje da èitamo Volharda za to vreme :> :> :> :>

vladimir

Не мешај Волхарда у тему посвећену Цеци! >:(  Немој ми кварити ужитак! :>

Bred

Prodajna mesta ulaznica za koncert "Ceca - Usce 2006"

1. Ticketline Shop - Strahinjica Bana 27. Radno vreme od 09:00 do 22:00 sedam dana u nedelji. Call centar koji vr¹i rezervacije ulaznica i pru¾a informacije o moguènosti kupovine ulaznica na svim prodajnim mestima. Broj call centra je: 011/ 20-30-570, radno vreme od 9:00 - 22:00, 7 dana u nedelji. Rezervi¹ite kartu ( www.ticketline.co.yu )

2. OMV Benzinske stanice - Sve OMV pumpe na teritoriji Srbije. Ima ih dosta na putnim pravcima ali i u centru nekih gradova: Beograd, Subotica, Panæevo, Zrenjanin, Vr¹ac, Kragujevac, Zajeèar i Ni¹. Ukupno 35 benzinskih pumpi OMV-a. ( www.omv.co.yu )

4.Turistièke Agencije - Ostvarili smo saradnju sa desetak turistièkih agencija ¹irom Srbije.One uglavnom imaju od jedne do tri poslovnice u matiænom gradu i okolnim mestima. Agencije sa kojima saradjujemo: Planum Tours (Zemun,Backa Palanka i Èaèak), Milo Tours (Novi Sad), Prestige SB (NoviSad), Oaza (Kikinda), Laguna (Vr¹ac), Aurora Travel (Sombor), Kragujturist (Kragujevac), PanonijaTours (Ruma), KondorTis (Loznica), MM Star Travel (Sabac), MG Tours (Banja Luka). Svakog dana uspostavljamo nove kontakte sa turistièkim agencijama i kada krene kampanja za koncert ocekuje se da ce se njihov broj znatno poveèati.

5. CD ©opovi - Ostvarili smo saradnju sa vi¹e Cd shopova u Srbiji : Plato Music Store (Knez Mihailova ulica u Beogradu), Ni¹ (Happy House), Vodich (U¾ice), Maxmagnus (Panèevo), Music Box (©abac), PC Shop (Zajeèar), Mungos i Echo (Novi Sad).

Cecin PR-Team.

Bred

Ceca Ra¾natoviæ dala 150.000 evra za binu i rasvetu za koncert na U¹æu
Napraviæu spektakl kao Robi Vilijams!

„®elim da moj koncert, 17. juna na U¹æu, izgleda kao spektakl kakav pravi Robi Vilijams“, rekla je Svetlana Ra¾natoviæ i dala 150.000 evra èuvenoj kompaniji „Arko multimedija grup“, koju je anga¾ovala za izgled bine, rasvetu, specijalne efekte, ogromne ekrane èija je rezolucija toliko dobra da se u podne po sunèanom danu sa razdaljine od kilometar sve dobro vidi!

Za ozvuèenje je zadu¾ena domaæa firma „Berar“, a ozvuèenje je isto koje koristi grupa „Metalika“!

- U prvom delu koncerta nosiæu elegantne haljine, a za drugi deo spremam iznenaðenje. Stejd¾, specijalno za ovu priliku, radi italijanska kompanija èije usluge koriste najveæe evropske zvezde, kao i festival u Sanremu, a bili su zadu¾eni i za inauguraciju Pape Benedikta - ka¾e Ceca i dodaje da æe, u tehnièkom smislu, ovo biti veliki pomak u odnosu na sve do sada viðeno u ovom delu Evrope.

- Ja æu se ponovo truditi da budem drugaèija. Do sada nisam igrala na koncertima, ali æe 17. juna na U¹æu moja publika zaista videti jednu novu Cecu - zagonetno i kroz smeh, obeæava najpopularnija folk pevaèica i otkriva da æe premijerno izvesti pet pesama sa albuma koji izlazi ba¹ na taj dan.

Bina æe biti 18 metara visoka, a organizatori koncerta obeæavaju da æe i publika u poslednjem redu sve odlièno videti. Grade se i dve VIP lo¾e. Prva je sa numerisanim sedi¹tima (karte su 4.000 dinara), a druga sa klupama (3.500 dinara). Standardne ulaznice ko¹taju 500 dinara.

Simonida Stankoviæ - Aleksandra Diniæ

Bred

U ponedeljak, 5.6.2006 u 21h Ceca ce gostovati na TV OBN

lijepa bosanka

Bred

Pih moguce da sam pobrkao. Ipak je BN? Btw-kupio sam kartu :>

vladimir

ZaÅ¡to me to ne čudi? :roll:  Inače, Admin će da dodje na Ušće 8 sati pre koncerta da bi stao u prvi red da ga vidi Ceca kako je voli! :lol:
I da vriÅ¡ti i pada u trans kad ona izadje na binu! :> :> :>  Admin, hoćeÅ¡ li da joj baciÅ¡ bokserice kad bude pevala tvoju omiljenu pesmu? :twisted:

lijepa bosanka

E bila sam tuzna,jer umalo da ne odem....nemam s kim....oko mene sve neki "urbani" hahahahaahaha(ma sta im to znacilo.....ta rijec mi tako ide na zivce....i ne znam sta ce u nasem jeziku :roll:)
Ali sinoc....zove me koleginica i kaze da je odlucila da ide,definitivno....Juupi....ona je od pocetka htjela da ide....ali je imala lose iskustvo sa velikim koncertima....prosle godine na "Dugmicima" nista nije ni vidjela ni cula.... :ohwell:
I ja cu ovih dana da kupim kartu.....
Jao Bred.....imam osjecaj da ce biti super.... :wink:
A koja ti je najdraza pjesma???