Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

eto sta je zensko, samo bi da gazduje i komanduje ...  :bljak: :*: :run :>:

mirror-girl

Pa ako smatra da je pametnije,zasto da ne?!

:wink:

frckica-j

Hahaha!
Bred, ti i dalje bje¾i¹ od odgovora!
A partnerko, prepu¹tam ti kafanicu u ruke jer ja moram da idem da perem svoju grivu, a po¹to æe to oduzeti puno vremena, moram da te upozorim da bude¹ spremna da se sama suprotstavi¹ ovoj dvojici. CD za Kaboomov nastup je iza ¹anka.  :K2:

mirror-girl

Frckooo,pa i ja sam planirala ti ISTO da radim za 10 min... :K2:

Izgleda da ce decaci biti malo sami,mada ne znam da li je to dobra ideja

Bred

mirror-girl

Bredly,dragi,nemoj da se hvatas za bic,znas kako se kaze:"Ko se maca lati za glavu ga skrati!!!"
:jub:

KaBoom

Idu da peru grivu a èetvrtak je... :lol: A onda one pametnije od nas! Pa ni dane da brojite kako valja! :>:

Èuj fræko, ako si visoka 1,77 to je ba¹ onako... Ima te. Ja ne znam kud æu sa mojih 2,05 m visine i 130 kg... Treniram vaterpolo, da ne misli¹ da sam krme sa stomakom!!! :wink: Eto, sad znate broj odela... :K2:

Bred, a takve ti sajtove poseæuje¹, a? "Kavez za penis", "¹tipaljke za bradavice"... :>: A joooj, ¹ta tu jo¹ neæu pronaæi. Sad æu visiti na sajtu dok sve ne istra¾im!!! :kul:

maYes

ovi bredovi sajtovi su zlo  :Bog
haha
a ti, KaBoom, jedino sto treniras je izjedanje krvavica

KaBoom

maYes

mirror-girl

KaBoom,a sta fali da se kosa pere cetvrkom?!
A ti imas neke posebene dane za to???
Meni je kosa dugacka i moram da je negujem,a ti verovatno tvoja 2 cm mozes 1 mesecno :) :)
Doduse,jos to nisam uradila,banulo mi neko drustvo,a posto su sad otisli,mogu na miru da se sredjujem...

KaBoom

Imam, Subota mi je dan za kupanje i pranje kose, secenje noktiju i sve to... Mrzim subotu. :>:

mirror-girl

maYes

kad vi o kupanju. ja se bas bucnula...mirisem ko kolacic.mmm  :a

Bred

zamirisa kafana iz koje su, inace, i bubasvabe pobegle zbog nehigijenskih uslova zivota i rada ...  :run

:siza: