Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

KaBoom

Quote from: Enea on 09-11-2008, 15:43:31
kakvi su to razgovori u lokalu?

moze jedna kafa?

Ti si tako... uf! Ni¹ta, ide¹ preko kolena i 25 po turu... Nemam izbora... :plez

Ma ¹ta se cimate kozice moje majecke... Rupa je rupa, ko pita da li je mirrorka, kovrd¾a, mayes, enea... :K2: Samo da sprema stan, èisti, raða i da ima ¾enski polni organ... :>: :wink:

frckica-j

KaBoom, mislim stvarno, pa kako mo¾e¹ tako ne¹to da ka¾e¹...  :bljak:

Ne znam jesi li "prirodna plavu¹a" Brede, ali ne¹to si pogre¹no skapirao. Kahm, da ti objasnim, a ako bude potrebe mogu i da nacrtam. Dakle, Mirrorka je moja mlaða usvojena seka, a Kaboom nam nije ni¹ta i neæe da bude. Da je fini momcov, mo¾da bih i razmislila da mu dam seku, jer vidim da mu se sviða njen nepokolebljivi duh (a i jo¹ pone¹to) ali po¹to je ¹ovinista nema ni¹ta od toga. Mada mislim da bi on izvukao deblji kraj, i ovako i onako. A ti bi mogao da bude¹ kum, ali rekoh da od toga nema ni¹ta.

Enea, kafa uvijek mo¾e! Izvoli:  :124:

bozana

Evo i mene napokon.Frckice nadam se daimas nesto zestoko za mene...... :ziveli

mirror-girl

Quote from: frckica-j on 10-11-2008, 06:37:39
Kaboom nam nije ni¹ta i neæe da bude.
Upravo tako!
Quote from: frckica-j on 10-11-2008, 06:37:39

Da je fini momcov, mo¾da bih i razmislila da mu dam seku, jer vidim da mu se sviða njen nepokolebljivi duh (a i jo¹ pone¹to) ali po¹to je ¹ovinista nema ni¹ta od toga. Mada mislim da bi on izvukao deblji kraj, i ovako i onako.
Izvucice on deblji kraj u svakom slucaju,ali nema potrebe da ja provlacim ruku kroz monitor  :gnjec:,docice njemu glave taj isti "polni organ" kad ga sklepa neka zenska pa ce i da pere i cisti i slusa i pita:JEL IMA JOS?  :>:
A ja cu da pijuckam koktelcice sa svojim dragim i razmisljam kako je zivot lep kad imas postovanje,ljubav i razumevanje koje dajes i primas!
A ovaj KaBoomov komentar je tako slikovit i postavljen je sa namerom da kad on opet bude dosao u kafanu gleda kakvu su paljbu zbog njegove glupe konsttacije osule pripadnice lepseg pola i da uziva u tome!
E pa necemo mu pruziti zadovoljstvo :plez,a ti Boom crkni! :plez

Bozana dobro dosla! izvoli martini,dok ne stigne kafa sve na racun kuce! Moze i neki koktel-recimo-spanska plesacica :) :~

frckica-j

Tako je Mirkorko!  :friend: Sla¾em se kao cigla sa tobom 100%!

Konaèno Bo¾ena!!!  :~ DOBRO NAM DO©LA!!! Drago mi je da je sve profunkcionisalo!   :ok: za Breda.

Nemoj njoj martini, ne vole ga ne¹to. Za nju neko dobro crno vince!  :ziveli i mnoooooooooooogooooooo èokolade!!!

KaBoom

Uspeooo sam! Iznervirao sam vas! Hip-hip-hureeej! :K2:

Ma ne bih vas dao ni za gajbu piva!!! :wink: :jub:

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 10-11-2008, 22:08:39
Uspeooo sam! Iznervirao sam vas! Hip-hip-hureeej! :K2:
Boom,pa nisi,citam te k'o knjigu...Sve mozes ali da zajebes jednog Blizanca-TESKO :plez!!!!!!!

frckica-j

Mi bismo tebe dale za èa¹u vina...

KaBoom

@amazonka: Misli¹? Eee, ne zna¹ ti so kim ima¹ posla! :plez

@frle: To mu doðe isto onda, meni gajba piva doðe ko tebi èa¹a vina... :K2: Al ja tebe ne bih dao ni za gajbu piva! Lepo, lepo, ne znam èime sam to zavrijedio, al dobro. Neka. Istrpeæe nejaki Boom sve. SVE!!! ®ene jedne nezahvalne. :>:

frckica-j

Hahahahahaha  :116: :siza:
Obo¾avam te, majke mi! Eto! Morala sam to da ka¾em!!!  :shock2: :shock2: :shock2:

KaBoom

Cmok. Volim i ja vas, ovako mali i gadan...

maYes

:jub:
ah, kako je dobro doci ovde ponovo  :K2:
pice na moj racun za sve :D :D

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 11-11-2008, 13:32:20
@amazonka: Misli¹? Eee, ne zna¹ ti so kim ima¹ posla! :plez
Mozda ja pretpostavljam s kim imam posla,ali TI ne mozes ni to  :plez!
Ali ne brini Boom,navikli smo mi na tvoj specifican smisao za humor :wink:

E Majda,Majda,pa gde si nam ti do sad? :)

Bred

mayes, dobila si neopravdani u kaVani ...   :F :K2:

KaBoom

Za razliku od maYes, ja idem i na dodatne u kafanu... :K2: