Matematika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:33:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampire 666

treba sve...a i nije ih tesko nauciti...

johny cage

Profesorka nam je rekla sta da radimo, pa je posao bio lak. Steta sto vas nisam poslusao, jer je treci zadatak bio pod a) verovatnoca, a pod b) bas taj transporti problem. E to je previse lak zadatak, ali nije mi zao. Inace bilo nas je svega 30 u amfiteatru. Usmeni je 11.10. u 10 h.

Zemunac

ja mislim da bi trebalo da prodjem pismeni(uradio sam 3 zadatka),  nego ovde sam pre nasao da su 21 25 28 36 38
pitanja obavezna??  jel to tacno??  pokusacu za ova 4 dana da spremim ceo usmeni, pa zato neka mi neko ovo potvrdi(ko zna),  da naucim te obavezna pitanja a ove ostale cu na preskok pa sta mi zapadne!
jos jedno pitanje: koliko puta moze da se zameni pitanje?

nasty girl

pitanje moze da se zameni samo jednom...ali moras da uradis sva cetiri pitanja da bi peto zamenio...

mandy

A koliko se pitanja sada izvlaèi? Nije valjda pet?

Vampire 666

ako polazes sve onda pet

Zemunac

ipak ja odlucih da ostavim matu za januar, mnogo bre ima onih pitanja!

marer_86

ej a moze li mo ko reci od kog do kog pitanaj je koja grupa iz mate za one koji polazu ceo ispit!!?? :roll:

nasty girl

1 pitanje je od 1 do15
2 pitanje je od 15 do 35
3 je od 35 do diferencijalnih(nisam sigurna koji je tacno pitanje)
4diferencijalne
5 je verovatnoca i linijsko programiranje i statistika...

marer_86

ene otkud to 5 pitanja
pre j ebilo 4 kako sam ja primetio citajuci poruke!!  :roll:

nasty girl

i u septembru i u oktobru je bilo 5 pitanja na usmenom...

ja ne znam koliko je bilo pre.... :hm

marer_86

Quote from: Darker on 23-06-2006, 10:32:50
Au. Ako pita¹ za usmeni, to nemam pojma, jer bira¹ iz svake grupe po jedno, 4 pitanja... Ja mislim da sve dolazi u obzir, pa kako te sreæa krene :K
pa rekli mi ljudi da su oni pre polagali sa 4 pitanja a i citajuci temu videh i ovo
poz nasty i hvala :cvet

Maza15

Oni koji rade ceo ispit izvlace 5 pet pitanja za usmeni.Grupe kao Nasty sto je rekla...I ja sam mislila da je 4 ali eto...Ludilo...

Darker

Quote from: marer_86 on 09-10-2006, 09:43:38
Au. Ako pita¹ za usmeni, to nemam pojma, jer bira¹ iz svake grupe po jedno, 4 pitanja... Ja mislim da sve dolazi u obzir, pa kako te sreæa krene :K
pa rekli mi ljudi da su oni pre polagali sa 4 pitanja a i citajuci temu videh i ovo
E mali batice(d¾iminukunuku), ispitni rok pre nego ¹to ja polagah je bilo 3 pitanjca... Uskoro æe se stiæi do 10 :K :K :K Pa ti ostavi za januar i dalje :>

marer_86

Quote from: Darker on 11-10-2006, 23:45:09
Quote from: marer_86 on 09-10-2006, 09:43:38
E mali batice(d¾iminukunuku), ispitni rok pre nego ¹to ja polagah je bilo 3 pitanjca... Uskoro æe se stiæi do 10 :K :K :K Pa ti ostavi za januar i dalje :>
ti zlocesta cica maco kao sto kaze tviti....samo plasis oaj narod! :F  :wink: :> :> :> :> :>
izvinite za  :OFF ali morao sam