Literatura - Prva godina (Bolonjski program)

Started by hulio_salinas, 05-10-2006, 21:08:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

hvala ***nasty    :cvet

***sandric ma hvatam ja beleske, ali treba mi nesto da to upotpuni... ali hvala na savetu...    :cvet

***Bred mislim da je prof rekla da knjige nema u skriptarnici ni u kopirnici... na vezbama (intitutu) nam nisu ponudili tu knjigu vec samo Djelicevu... zato sam pitao da li vi mozda znate gde moze da se nabavi... hvala u svakom slucaju...

Bred

Onda pitajte profesorku na predavanjima ili asistente na vezbama :wink:

Alnus Glutinosa

hulio_salinas

***Bred

hvala ***Alnus... ko kaze da danasnje devojke nisu kavaljeri?!
:cvet

lycos

jao ja ne znam sta da radim sa organskom_ucim sa slajdova..a da li je to dovoljno??

nasty girl

hulio_salinas

prof je rekla da je dovoljno sa slajdova...   :hm

Alnus Glutinosa

Ne znam kakvi su vam to slajdovi, ali organsku nikada nije bilo dovoljno uciti sa istih...potrebna je neka dodatna literatura da podupres to!

hulio_salinas

e ne znam kako da ti objasnim slajdove... onako su beli sa crnim slovima...    :K :K :K

================

salu na stranu.
Mislim da je sasvim dovoljno, posto je trenutno oblast iz koje nema  sta mnogo da se *enja... izvuceno je najvaznije i iz toga moze lepo da se  uci... kome nesto nije jasno moze da se "konsultuje" sa nekom knjigom...   :hm

prof Popovic je preporucila knjigu sa TMFa...

Alnus Glutinosa

Quote from: hulio_salinas on 30-10-2006, 14:54:32
prof Popovic je preporucila knjigu sa TMFa...

prof. Popovic, na organskoj????  :hm

hulio_salinas

jaooooooooo

istripovao sam se...

opet sam pobrkao organsku i neorgansku..

izvinjavam se...

:stid:

Alnus Glutinosa

Vazno da ti mene zezas za slajdove, a ti ne znas ni na koja predavanja ides  :F 

Salim se... sorry for  :OFF

hulio_salinas

jbga... zeznuh se...   :stid:

sorry

============

btw, organska nikako nije dovoljna samo sa slajdova...

vec sam negde napisao, ali ponovicu da sam uzeo Volharda i da sam progledao!!!   8)

sve sto mi nije jasno sa predavanja, uz pomoc knige prevedem...

Boga mi, pomaze...

pipi_duga_carapa

da bi mogli da polozimo organsku naravno da nam nisu dovoljna samo predavanja, jer ipak ne moze svaka sitnica da se kaze ... i moras da umes jako dobro da povezujes gradivo ...
@ lycos - idi do biblioteke uzmi pogledaj Volharda, tamo imas sve sto ti treba (i ne treba) ... sustina u ucenju organske je da ti sve bude jasno, jer iz organske moze da se postavi bilo kakvo pitanje ... dakle mora da ti sve bude jasno i da umes da povezujes sve to ...
i mislim da su domaci zadaci iz organske isto tako korisni kao i iz mate ... to je bas dobar fazon ... taman da ucimo da povezujemo stvari i da se pripremamo za kolokvijum ... no ovo je tema za temu 'organska I', ne za ovde ...

lycos

znaci definitivno cu ga uzeti.sorry za off topic