Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Ne. Svi mogu videti radove. Juce su svi zivi gledali radove. Hehe. Moze, moze. Svi mogu da vide bez problema.

mina_v

Quote from: hulio_salinas on 26-01-2007, 13:23:38
Postoje ljudi koji su pali. Imaj obzira prema njima, molim te. Nije u redu zbog njih.
Hvala ti!

zabica

izasli su rezultati i za b grupu!

lycos

padox..smrc smrc smrc smrc..

jeca87

Au! :(

Ja sam se izvukla kroz iglene usi! I jos sam dobila 1,5 poen na joker pitanje! :)

Bred

Moram da pohvalim profesorku. Znam slucaj devojke koja je imali 55 poena (a 59 treba ze prolaz valjda) i otisla je da vidi sta nije u redu i skrenula je paznju profesorki na 1 pitanje koje joj nije priznala i profesorka je to uvazila + su nekoliko puta sabirale i jedna i druga i iz treceg puta su skapirale da nisu sabrale neka 2 poena i devojka je prosla. Svaka cast profesorki!!!   :pljes: :pljes: :pljes:  :Bog

zabica

lycose probaj i ti ovako nesto, mozda imas nekih poena... :hm

profesorka je ispala super, odusevila me je kad se iscimala za nas za raspored ispita  :Bog

lane

Quote from: Bred on 30-01-2007, 03:15:40
Moram da pohvalim profesorku. Znam slucaj devojke koja je imali 55 poena (a 59 treba ze prolaz valjda) i otisla je da vidi sta nije u redu i skrenula je paznju profesorki na 1 pitanje koje joj nije priznala i profesorka je to uvazila + su nekoliko puta sabirale i jedna i druga i iz treceg puta su skapirale da nisu sabrale neka 2 poena i devojka je prosla. Svaka cast profesorki!!!   :pljes: :pljes: :pljes:  :Bog
E, o tome sam ja pre prièala - da ipak mo¾e da doðe do sluèajne gre¹ke u brzini (¹to je posebno va¾no za one koji su pali), a bila sam malo pogre¹no shvaæena... :(
Bila sam tamo kada joj je uraèunala te poene, stvarno mi je drago zbog te devojke! :happy:
Profesorka je ispala super i u vezi sa ovom devojkom, a i u vezi sa rasporedom ispita!  :Bog

Bred

da, i profesori su ljudi, naravno da mogu da pogfrese u racunu kada pregledaju tonu radova, zato ste vi tu da ih korigujete a vecina hoce da ispravi svoju gresku :wink:

jeca87

Uuuuuu, ala je oduzimala poene na ovom kolokvijumu! Npr. napisala sam 4 rez. oblika, a nemam peti-ode 3 poena; odradim sve sto pise, ona kaze 'nemate recima objasnjen mehanizam', ja kazem 'ne pise da treba', a ona ce 'pa ima onih koji su i to pisali'- ode 5 poena.....

hulio_salinas

:shock  Jeco, ako je istina ovo sto si napisala - NIKAKO NE VALJA! To je strasno!  :shock

jeca87

Pa bezveze, nisam ja kriva sto se neko raspisao... Nema veze, nisam se ja smorila zbog toga, najvaznije je da sam polozila!

hulio_salinas

Ma daaa bre! Tako i treba! Jbs ocenu. Samo da se ide dalje. 14 ispita je mnogo, zato ne treba kidati zivce za svaku ocenu! Barem ja tako gledam na stvari!

lycos

nemam zivaca da idem vise na fax a trebalo bi ipak da vidim taj rad..

hulio_salinas

prinudan OFF

Lycose, nije prosao ni jedan jedini semestar, a ti nemas zivaca da ides na fax. Moras da promenis pristup!  :wink:

Ajde ljudi, glavu gore. Tek smo poceli da studiramo. Verujmo da su nam ovo najlepse godine zivota!