Organska hemija II

Started by hulio_salinas, 21-02-2007, 05:59:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phenomenon

Tesko da cemo naci neki termin kada niko nema vezbe. Tako da neko ce morati da izvisi sto se consult tice.

mushu

Pa ovo za utorak bi mozda i moglo da funkcionise ako su ljudi koji tog dana nemaju nista voljni da dolaze na fax zbog konsultacija, a mi koji imamo analiticku mozemo da stignemo ako bi profesoru odgovarao taj termin

lane

Pa i ja isto mislim da je utorak najbolje...
I ja tad nemam ni¹ta, mo¾da bi mi bilo malo bezveze da dolazim samo zbog toga na faks, ali èini mi se da je tako jedino i moguæe...
Sigurno æe biti nekih koji æe izvisiti, ali neki termin stvarno mora da se predlo¾i...
I to je bolje da se mi dogovorimo, nego da nam samo profesor odredi neko vreme (ako nam je veæ dao priliku da sami predlo¾imo termin).
Opet ka¾em, mo¾da æe postojati moguænost da se svremena na vreme i promeni vreme, zbog onih kojima neæe odgovarati...
Ne znam...

shiky

Deluje mi ok ovo sto je Pipi predozila...znam da je bezveze za one koji utorkom nemaju nista(medju njima i ja) ali mislim da drugacije ne moze da se uklopi.A je li ja to nisam dobro cula,ili je profesor na zadnjem predavanju rekao da mu napisemo tri termina koja nam odgovaraju?

pipi_duga_carapa

ja sam razumela da predlozimo tri termina, p ce on odabrati jedan?

ima nas 3 koje nemamo utorkom nista i voljne smo da se 'zrtvujemo' zbog konsultacija, valjda ce i ostali (8

lane

Ali opet, ne mo¾emo nas tri da odluèimo.
Treba da se svi slo¾e...
A postoji ¹ansa da i profesoru ne odgovara to vreme...
I nemamo tri termina, veæ samo jedan (utorak od 12-14)!
Trebalo bi jo¹ neko sa foruma da se prikljuèi diskusiji...

Phenomenon

Ja imam vezbe u utorak od 12 do 14, ali sto se mene tice moze, kad god hocete.

lane

E sad, vi¹e ne znam ¹ta da ka¾em...
Da li mo¾da postoji bar neko vreme u utorak da neko nema ve¾be?
Bar sat vremena da bude slobodno...
Tih sat vremena neka pitaju oni koji posle moraju da idu, a onda neka ostanu oni koji mogu...

pipi_duga_carapa

@ lane - nisam ja ni rekla da samo mi odlucimo (; to sam se samo salila (;

@ Phenomenon - a koje vezbe imas? ja sam mislila da su uto samo vezbe iz org (8

ehm ... da ... treba nam 3 termina, a mi ni 1 da smislimo ;p
c c c ...

shiky

Pa ne znam...eto neka utorak bude jedan termin,a drugi,mozda nekako da uklopimo ponedeljkom u onoj pauzi.U kolilo krecu prve vezbe iz statistike?

zabica

Quote from: shiky on 05-03-2007, 08:17:46
Pa ne znam...eto neka utorak bude jedan termin,a drugi,mozda nekako da uklopimo ponedeljkom u onoj pauzi.U kolilo krecu prve vezbe iz statistike?
prve vezbe su dmah posle predavaja tako da tu nema prostora... ne znam kakvo je stanje stvari pre predavanja?

p.s. sto se tice onog prostornog rasporeda molekula - postoji li neeka radnja gde mogu modeli da se kupe ili ce morati da bude domaca radinost...? :hm

lane

Mislim da prve ve¾be iz statistike poèinju odmah posle predavanja, tako da tada nije najbolje...
Mo¾da ponedeljak od 12-14h...
Meni tada ba¹ i ne bi odgovaralo, ali trebaju nam 3 termina...

pipi_duga_carapa

hm ... a pon izmedju 1. i 2. vezbi? kao sto smo i za uto?
dakle od (16)16:30-18
tako nesto ... da mogu sve grupe, 1. kad zavrsi sa vezbama, 2. pre vezbi, a 3. ima ionako pauzu 3h ...

@ lane - sumnjam da bi ljudi pristali da se pre predavanja jos cimaju ... znam da valjda 2 gr imaju botaniku pre predavanja, ali to je jako mali br ljudi ... (utorkom nas je ipak manje, mislim)
ne znam

lane

Pipi, mislim da ne postoji tolika pauza izmeðu 1. i 2. ve¾bi.
Koliko ja znam, odmah posle predavanja poèinju prve ve¾be, 15 min. posle njih druge ve¾be...
Mislim da je ovako: 16.15 - 17.30
                    17.45 - 19.00
                    19.15 - 20.30,
tako da ne mo¾e izmeðu ve¾bi...
Opet ka¾em, nisam sigurna da je ovako...

Phenomenon

@ pipi: Imam analiticku od 1 i 10 do 6. Ali sto se mene tice nema veze, zakazite kad god hocete.