NAJBOLJA RIBA NA 5. GODINI

Started by Leonard, 26-06-2006, 22:49:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AquArius

NAravno da ima dobrih riba na 5.  :wink:

Al-Jasmina

Ima takvih i na drugim godinama  :wink:

Ma sve su to mitovi i legende  :happy:

Leonard

Ima ih jo¹ nekoliko sa 5. godine koje konkuri¹u za sam vrh. Ivana, Marija, Mina, Nata¹a, Milica...    :lol2:

Adonis_Vernalis

Narode, pazite da se ne izgubite u filosofiranju... Da mi konkretizujemo neke stvari... Ko ce da bude Miroslav Lazanski u ziriju, da cujem...?  :angel:

katarina

Mislim da se "Miroslav" vec prijavio:)

AVENDON

Treba nam neko struèan, kada se budu izvodile titracije, ali mi niko ne pada na pamet...............

zoe

Ево, проф Каћа са аналитичке, бар што се титрација тиче, а нарочито ако се користи чврст индикатор (под условом да се задају комплексометријске титрације). Пардон за ове личне фрустрације! Иначе професорка је стварно феноменална и увек је ту за студенте а ја заглибих у  :OFF

nasty girl

zoe nisi samo ti zaglibila u  :OFF nego dosta vas...

aj potrudite se da ne bude  :OFF

Marina

yeca

Quote from: ivilija on 27-06-2006, 14:27:24
who the f**k is Jovana Novakovic? Ja sam 5.god. i da je toliko dobra riba ja bih je sigurno zapazila!!! Mlo je dobrih riba na ovom fakultetu,tako da izbor ne bi bio tako tezak (bar sa moje tacke gledista-ogradjujem se ovim)!
Farmaceutkinja,pa jos dobra riba,hahahahahahahaha
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

u jeeeeeee, na koga si ti kivna??

Darker

Pa mo¾da je kivna na sebe :> :>

Goku

Mislim da je to vrlo verovatno  :K

Bred

Eh, dodjoh i ja do ove teme, sad ste naje*ali :>
Pitanje je koliko je moralno i eticki objavljivati tudje slike na forum bez izricite dozvole vlasnika/ce. O tome cu jos da razmislim.

Sta je to sa zlatnom epruvetom? Nisam u toku. Neka mi neko posalje na pm :>

I pazite vec ima tema sa slikama korisnika  :!

AquArius

Quote from: Bred on 29-06-2006, 11:10:30
Sta je to sa zlatnom epruvetom? Nisam u toku. Neka mi neko posalje na pm :>

Najboljoj ribi - ide zlatna epruveta  :lol:  8)  :lol:   :loptica

ivilija

NISAM KIVNA NINAKOGA DRAGI MOJI FARMACEUTI POTUNO MI JE SVEJEDNO KO JE NAJ RIBA ILI NE A NA KRAJU KRAJEVA "O UKUSIMA NE VREDI RASPRAVLJATI!!!" :twisted: