NAJBOLJA RIBA NA 5. GODINI

Started by Leonard, 26-06-2006, 22:49:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

yeca

Quote from: zoe on 30-06-2006, 17:04:10
Има један што мени изгледа феноменално, али не верујем да би се већина са тим сложила. Наравно да немам појма ни која је година ни како се зове.
А има један на трећој години што се пола факса ложи на њега. Сигурно знате о коме причам, за њега су чули и шире а не само у Независној држави Кумодраж.

ej zoe, ko je taj sa treæe.. vidim pita te i kaæa!!
pazi, toliko ih malo ima a jo¹ manje onih ¹to vrede...
reci, samo nemoj da se stidi¹.. :)

AVENDON

Ja sa samo nadam da doticna Jovana cita sve ovo....................

yeca

hoæe¹ da mi objasni¹ nasamo ili javno??
JOVANA????

Rodrigez

Najbolja riba na petoj godini je Mina Samardzic

zoe

Одговорила сам Катарини на ПМ ал кад сте сви навалили... Бар на другој се народ ложи на оног плавог Вукашина...а онај што је мени сладак већ рекох да појма немам ни која је година а камоли да знам нешто друго...
Пекмез, стави сличицу па ћу ти рећи да ли си то ти! :wink:

Dirk

A ono lepota je prolazan?
Nije sve u lepoti ima nesto i u zezanju
Kada zene predju 35tu malo ih je lepih a kad to kazem mislim bez pomagala i montiranja od 2 sata
Tako koju god da zakacis isto ti je, vazno je samo da je dobra u dusi a ta jovana ne znam ko je samo nemoj da se zezate sa nekom koja nije bas mis moze da se uvredi

AquArius

E fala Bogu, bar Minu znam i druzim se s njom. Znam da dosta ljudi "pada" na nju  :)

lijepa bosanka

zoe....misli¹ na Vuka¹ina(Mileninog!  :>)?! Nije lo¹.....ali nije moj tip....definitivno.... :/
Ko li je taj ¹to se tebi svidja?! :`

Kod nas ima malo mu¹karaca,ali nije ba¹ da ne vrijede.....ima njih slatkih.... :happy:....ali malo se prave nedosti¾ni!!!! ©ta reæi-mo¾e im se!!!! :wink: :K

zoe

Надам се да се та Милена неће нешто љутити, ја ионако написах оно што сам чула... А не треба Милена ни да брине, јер пас који лаје не уједа.

Е ЛБ и ја бих волела знати ко је тај...мислим, симпа је, није за бацање...

lijepa bosanka

Ma njih dvoje znam sa predavanja....bilo je nemoguæe ne primjetiti to ljubakanje stalno pred nas trista!!!!! :K
Mnoge se lo¾e na njega....
Ma saznaæemo mi ko je taj "tvoj" ljepotan....ima ih ....nije da ih nema....i neka ih!!  :wink:....kako bi se reklo.....mi smo jedni drugima najpreèi,hoæu reæi oni nama mi njima....i tako...to.....u "nezavisnoj dr¾avi kumodra¾"(to si ti negdje spomenula,zar ne?!)

:[

katarina

A zoe, taj sto ne znas nista o njemu, koja je on godina? Stariji?
Ima dosta dobrih tipova na petoj(odnosno apsolvenata)....ali ni jedan nije kao moj! :)

zoe

Е да немојте ме погрешно схватити, ја само рекох да се мени свиђа како лик изгледа а не да сам се примила...
Каћа јесте старији, а то у мом случају значи, трећа година па навише!

Redknapp

Quote from: Rodrigez on 01-07-2006, 01:22:59
Najbolja riba na petoj godini je Mina Samardzic
Ma de je Mina najbolja riba?!! Simpaticna je ali je nekako zdepasta, ima kratke noge... Najbolja je ona plava Jelena

pekmez

Quote from: zoe on 01-07-2006, 07:36:37
Пекмез, стави сличицу па ћу ти рећи да ли си то ти! :wink:

:)

hm, bi ja al me slike ba¹ i ne prikazuju u pravom svetlu, daj ti malo na opisu.

Quote from: lijepa bosanka on 01-07-2006, 11:08:18
zoe....misli¹ na Vuka¹ina(Mileninog!  :>)?!

koje Milene?

Quote from: zoe on 01-07-2006, 17:40:51
Е да немојте ме погрешно схватити, ја само рекох да се мени свиђа како лик изгледа а не да сам се примила...
Каћа јесте старији, а то у мом случају значи, трећа година па навише!

au, znaèi mene jo¹ nisi videla, :) ¹alim se.

spojila sam poruke

Al-Jasmina

Ima jedan crni, sladak "mali"...

i sto je jedino musko cakano stvorenje koje susretoh na faxu...

Nem pojma ko je...
nije ni bitno...

mozda ga stipnem u guzvi,
ako me ne bude mrzelo
i
ako budem bila inspirisana na neprimerene nestasluke  :wink: