Cecin koncert na Uscu 17.6.2006.

Started by vladimir, 19-05-2006, 00:17:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Darker

jeeeeeeeeee!!!!
A ¹ta bi sa pravilnikom gde se ka¾e da se najstro¾e zabranjuje piraterija?? :> :> :> :> :> :>

lijepa bosanka

Darker,ljubavi,ovo nije tema za tebe!!!!!!  :P :P
Samo ti Bred sredi to ako mo¾e¹,braniæu te ja od zakona i pravilnika.....i svega samo nabavi pjesme!!!!!!  :> :> :>

lijepa bosanka

:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Bred,pa ti hoæe¹ da ja ne spavam noæas!!?? :wink:
Dok je ne nauèim neæu prestati da slu¹am........kako mi se svidja....a jo¹ ®eljkov glas.......ma super.....ti si genije....

AquArius

Quote from: Darker on 24-05-2006, 01:00:53
Ponono3la je nas Ceca i Arkan i njima sli让 za sve pare(ali bukvalno) i zato je organski ne podnosim... Zato ?to mi je sinonim na?e katastrofe, ratova, sankcija... I pora?avaju楠mi je da joj 200 000 ljudi skandira, ne zbog muzike (koju ne komentari?em uop?te), nego zbog Arkana, srpskog heroja, mafija?a, ludaka i ubice...
E zato ne podnosim doti讵... Zato ?to je posle Arkana postala "veli詮a", eeeeeeejjj!
"Zvao si me mala Liki, a ja tebe samo Miki, stoj miki stoj" i te neke pri襠su mi bile totalno komi讥 i simpati讥... Ali, kada ona, ako najpopularnija li讯st u Srbiji, po讥 da iznosi neke stavove, koji su najbla?e re襮o opasni i koji nas vra桪u u mrak i izolaciju, to mi nije ni najmanje simpati讯... Kao ni dru?enje sa Legijom i dr?anje, navodno Arkanovog, arsenala u ku橮..

E, ljubi te Pop. Neki moj Pop.

Vidi se iz aviona, kad ti budes na smeni u Bolonji, nece biti "cecaste" cirilice.  :wink:

lijepa bosanka

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Niko te ne tjera da posjeæuje¹ ovu temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:(

Ako ti se ne svidja ....to je veæ tvoj problem......A u kafani "Bolonja" æe,ja se nadam,ispo¹tovati sve!!!!!!!

AquArius

Sta ti bi zenska?  ???
Ko u oko da sam te ubola.
Samo citirah Darkera.

I cini mi se da veci problem imaju oni koji slusaju Cecu, nego ovi sto je ne slusaju...  >:D
Mislim kad si me vec povukla za jezik, cisto da vidis da ga imam  :P

Ajde, necemo vise da se prepucavamo, besmisleno je.
Svako uziva tamo gde zeli, uz muziku koju zeli.  :*

vladimir

Даркер, громе!Аква, муњо! :> :> :>

Bred

Ksenija, cu te utepam!
Darker, kakve to veze ima sa piraterijom? Pesma je uploadovana na DRUGOM serveru (ne nasem) , link je objavljen na DRUGOM sajtu, ja sam samo prekopirao uz navodjenje izvora tj "maticnog" sajta

vladimir

Ма дај, пржи те Даркер!Ако овде неко више воли пиратерију од њега, има чоколаду од мене! :>

Darker

QuoteDarker, kakve to veze ima sa piraterijom?
pitaj Cecu :> :> :> :>
QuoteМа дај, пржи те Даркер!Ако овде неко више воли пиратерију од њега, има чоколаду од мене!
Potcenio si me. Zar samo èokoladu???? :> :> :> :>
QuoteA u kafani "Bolonja" æe,ja se nadam,ispo¹tovati sve!!!!!!!
Jeste, zato æemo samo Lordi da cepamo,hahahahhahaha
QuoteE, ljubi te Pop. Neki moj Pop.
Malo sam mamuran od sinoæ, a mo¾da sam jednostavno glup... :> Ali, ¹ta reèe? kakav pop?

vladimir

Quote from: Darker on 26-05-2006, 12:35:06
QuoteE, ljubi te Pop. Neki moj Pop.
Malo sam mamuran od sinoæ, a mo¾da sam jednostavno glup... :> Ali, ¹ta reèe? kakav pop?

Знао сам да си неверник и безбожник, али, брате... >:D Остао сам без текста!!! :> Добро је што сам оно вече запалио на време, ко зна шта би ме чекало да сам се још више запио са тобом! >:D >:D >:D

lijepa bosanka

Quote from: AquArius on 26-05-2006, 08:44:21
Sta ti bi zenska?  ???
Ko u oko da sam te ubola.
Samo citirah Darkera.

I cini mi se da veci problem imaju oni koji slusaju Cecu, nego ovi sto je ne slusaju...  >:D
Mislim kad si me vec povukla za jezik, cisto da vidis da ga imam  :P

Ajde, necemo vise da se prepucavamo, besmisleno je.
Svako uziva tamo gde zeli, uz muziku koju zeli.  :*

ufufufufufufufufufuf...... :>
Ok. Vidim da me ovde niko ne brani....nema veze...ja i dalje planiram na koncert.... :P i slu¹am Cecu.....   iako imam problem....pusti ti mene da ja u¾ivam u njemu.... 8)

vladimir

Ма немаш ти проблем, ЛБ, што слушаш Цецу!И ја је слушам.А слушам и панк-рок! :? И српску изворну музику.И тренс.И реге... Слушам све што ми се свиди и боле ме бриге шта ће неко да мисли о томе и да ли му смета! Зато, немој се осећати угроженом због тога што те нико не брани-уживај у новој песми, супер је! :>
Уосталом, стари Римљани су говорили:De gustibus non est disputandum! :wink:

Ksenija

Quote from: vladimir on 26-05-2006, 18:59:16
Ма немаш ти проблем, ЛБ, што слушаш Цецу!И ја је слушам.А слушам и панк-рок! :? И српску изворну музику.И тренс.И реге... Слушам све што ми се свиди и боле ме бриге шта ће неко да мисли о томе и да ли му смета! Зато, немој се осећати угроженом због тога што те нико не брани-уживај у новој песми, супер је! :>
Уосталом, стари Римљани су говорили:De gustibus non est disputandum! :wink:

MOOOOOOOOOOOJ COVEEEEEEEEEEEEK...e vladimire car si...ko ja da sam ovo rekla..
i mrzim rasprave na tu temu,jer masovna kultura je masovna bas zato da bi mi birali i imali pravo na svoje misljenje...i svoj izbor...a koliko se secam doba demokratije je..kao(ovo iz mene proradila sociologija)...onda opusteno...mogu da iznesem svoje misljenje i to sam uradila povodom evrovizije,jer mrzim kritike ljudi koji slusaju tu muziku(Lordi i slicno tome) i misle da slusaju nesto uzvisenoo...za njih mozda jeste,al za mene je nesto sto ja slusam tako da kraj rasprave... 8)

Stari rimljani su lepo govorili:De gustibus non est disputandum!
tako da necu ni da se raspravljam... :wink:

A sto ce skirveni Brad da me utepa???
nisi mi ispunio zelju,trazena slova nisu zelena i boldovana...aj sto nisi zelena i prezivecu,al sto nisu boldovana...uf...
Al znam ja sta je razlog...neces da ti zasenim Cecu...ako i ne treba da ti je zasenjujem..Lepa pesma..zao mi je sto cu mozda propustiti koncert zbog ispita.. :roll:

AquArius

O ukusima apsolutno ne vredi raspravljati... jer se to mahom svede na praznu pricu! A bilo bi i dosadno da smo svi isti!  :wink:

Sto se koncerta tice, znam da pada kad i apsolventsko (17. juna) pa neki ljudi zaista imaju zesce dileme...

Quote from: Darker on 26-05-2006, 12:35:06
Malo sam mamuran od sino欠a mo?da sam jednostavno glup... :> Ali, ?ta re西 kakav pop?

Elem, Darkeru, Popa mozda i upoznas jednog dana, bilo u pisanoj formi (citaj forum) ili nekoj drugoj. To vec ne znam ni sama.