Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

El moze pomoc prijatelja za kolegu Kabuma?

:K2:

KaBoom

Mo¾e, mo¾e. Ubih se tra¾eæi po ovoj temi i nemerem naæ. ©alji PP ako treba, samo mi daaaaj ime!!! :K2: Hoæu da upoznam fræku, ne pitam ¹ta ko¹ta! :wink:

frckica-j

CCC, Brede, kakav si ti ¹ef pa odaje¹ tajne svojih zaposlenih?  :F
Nije fazon KaBoom, igra¹ na kvarno...

KaBoom

Fræka, ja kad volem... to ti je to! Sve æu uraditi! :wink: A kaaaa¾i mi ime. Proèe¹ljo sam ovu temu i ne mogu naæi... Velki je forum da sve pregledam. A i ti si ispisala 710 poruka...

frckica-j

Hahahahahaha! Evo mala pomoæ. Mislim da nisam napisala u ovoj temi nigdje ime. Ali znam da jesam u jednoj drugoj... Recimo, u jednoj gdje inaèe pisemo o nama... Eto, lako je...

KaBoom

Uhhh, muko moja... Zvaæu ja tebe samo Fræka! :wink: :cvet

Bred

Kovrdzoooooo, a da mu ipak sapnem na PP, m?

Bas se trudi covek da te osvoji ...

:K2:

Ne budi tako surova, ccc  :dole: :F

KaBoom

Reci Brede! Ba¹ se trudim lepo... Ka¾e u temi gde pi¹emo o nama. Nemam pojma gde pi¹emo o nama. U toliko tema smo spamovali o nama, da sam se pogubio. ®ena jedna, glumi neosvojivu, to je to! :K2:

©apni mi i ima¹ pivo! :wink:

frckica-j

Hahahahahahahaha! Evo me plaèem od smijeha! Ja surova, Bede?  :dole:  :batina  Ma nisam, samo volem igrice maèke i mi¹a! :K
Pa dobro KaBoom, za ¹ta tebi slu¾i glavica? Lijepo ti ¹apnem sve moguæe naznake gdje mo¾e¹ da naðe¹, i ti ni¹ta! Cccc, vama mu¹karcima ¾ene sve moraju da crtaju!!! Najbolje je napraviti mapu. Tek sad mi je jasno za¹to mu¹ki rod vjeèito sanja neko blago i mape do njih. Zato ¹to je tu sve lijepo iscrtano, i ne treba da upotrebe glavu za razmi¹ljanje. Samo prati¹ mapu, i nema problema...
Evo, da poku¹amo jo¹ jednom. Ima jedna lijepa tema za poèetnike, gdje oni napi¹u ne¹to o sebi...

Dobrodo¹li na forum---->Napi¹ite ne¹to o sebi------ (27 koraka)---> X (Mjesto sa blagom)

mirror-girl

Tako je Frkili,ne daj se,pa ne moze sve lako da se dobije :>: :>:

KaBoom

Ti mala nemoj da staje¹ na put sreæe mene i fræke! :K2:

Eeee vidiii¹, na tu temu nisam ni pomislio! :shy: Hvala na mapi Jovana, obo¾avam da se igram gusara ili pirata, kako god. :K2:

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 08-12-2008, 12:10:50
Ti mala nemoj da staje¹ na put sreæe mene i fræke! :K2:

Ja?? Pa kako mozes,bices mi zet,ja moram za stariju seku da brinem kao i ona za mene  :wink: :wink:

KaBoom

Ne znam kako idu ti nazivi... Ako sam ja tebi zet, ¹ta si ti meni - snajka? E pa ako jesi, onda æu imati lepu snajku! :wink: :) Nema ti ¹ta da brine¹ za moju ¾enu! Ima mene da brinem o njoj! :roll:

mirror-girl

Snajka....hahahah,mozda kad bi bila udata za tvog brata...joj KaBoom ljubav prema Frkili ti udarila u glavu :),u tom slucaju imas moj blagoslov....(Ubice me Frkili  :>: )

KaBoom

A Joe (D¾o) mudro æuti... Ko æuti taj se sla¾e! :K2: