Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frckica-j

Hahahahahahahahahahahaha
Pala sam sa stolice od smijeha!!! Ludi ste vas dvoje!

Novi nadimak vidim, jedno 501. D¾o, ha? Pa da ti ka¾em ne¹to Ivice, nisi puno ni pogrije¹io kad mi nadjenu mu¹ki nadimak. Tata me je svojevremeno zvao "Ani 4 pi¹tolja". To je valjda neka opasna kaubojka... Hahahahaha

A moja mama æe da vas PODAVI K'O PILIÆE!!! Pa gdje æete da mi mijenjate tako lijepo ime? Hajde reci da nije...

KaBoom

Jedite kod D¾oa! :K2:

Diiivno ime, mora da je i devojka diiivna! :wink: I otkrij nam tajnu Jovana, ima¹ ti nekog derana u svom ¾ivotu? :K2:

frckica-j

Nemam. A ba¹ mi fali inspiracija... (Blago meni ako si ti moj Muz*.) :K

* prim. aut. Muz, mu¹ki oblik imenice Muza. Muze, za¹titinice umjetnosti i nauke u antièkom periodu. Smatra se da su davale inspiraciju onima koje su ¹titile...

mirror-girl

Ha,ha,ha,ha,ha,Frkili,upravo si dobila svoju inspiraciju-KaBooma,mislim da je on najsretniji na svetu  :>:

bozana

Quote from: frckica-j on 10-12-2008, 12:44:09
Nemam. A baš mi fali inspiracija... (Blago meni ako si ti moj Muz*.) :K

* prim. aut. Muz, muški oblik imenice Muza. Muze, zaštitinice umjetnosti i nauke u antičkom periodu. Smatra se da su davale inspiraciju onima koje su štitile...
samo se inspirisi.

KaBoom

Fræka, doði da te izmuzem i inspiri¹em! :K2:

frckica-j

Ajme, eto vidi¹ ti kako to ide... Ja se bavim lijepim metaforama, ono Muze, stara Grèka, umjetnost, zanos, inspiracija isl., a on ovamo odmah pokvari tu lijepu sliku!!!  :F Pa dobro Ivane, ima li i¹ta romantièno u tvom ¾ivotu da ne kvari¹ tuðe iluzije... ccc, ne valja ti to... Ohladiæu se ja, ¹ta æe¹ onda? Meni je potreban mu¹karac koji æe znati da sanja sa mnom, a ne da mi ru¹i snove...

Bolek, pa zar i ti?  a005

mirror-girl

Frkili,moras ti da naucis romantici KaBooma,vidis da je neiskusan,ne uzimaj mu za zlo,bitna je ljubav,a ostalo ce doci  :wink: :wink:

frckica-j

A ne, ne, ne mo¾e to tako! Volim ja crtaæ ali i bajku "ljepotica i zvijer", ali nemam ja ¾ivaca da od zvijeri pravim princa... Uostalom, najveæa ¾enska iluzija (koja se nikad ne ostvari) je da æe da promijeni mu¹karca. Poku¹avamo, ali nikad ne uspijemo i samo tro¹imo vrijeme i ¾ivce... A ja volim i svoje vrijeme a ¾ivce jo¹ vi¹e...

Bred

Sad vec zamisljam kovrdzu kao krotitelja(icu) divljih zveri?

:lol3:

:siza:

:K2:

KaBoom

Pa te¹ko da naðe¹ nekog romantiènog mu¹karca a nije gay... :K2: Mora¹ da me nekako malo i preobrati¹.... :wink: Malo obuci miniæ, pa dekolte, pa æu ti odmah priæi sa ru¾om i pustiti Gibonija! :>: "Daaaajeeeem ti veeerseee i note, sve one ¹aaareeeneee peeerleee na daaaar, jo¹ te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjeèivo, jo¹ uvjek mogu ti podariti, ljuuubaaaav..." :wink:

A? ©to pevam... :wink: :jub:

frckica-j

©ta æu ja sa tobom KaBoom? Evo, "pogodija si me pismom u srid srda¹ca". Mala lekcija iz stila, miniæ+dekolte ne idu zajedno. Ili jedno ili drgo, ili treæe (a ja ne spadam u to treæe)...

Krotiteljica divljih zvijeri? Hm, fali mi biè, ali nisam za tu varijantu... Ja sam romantik u du¹i...  :love:

Bred

KaBoom

Brede, nemoj joj jo¹ davati neke ideje... :>: Mada malo bièevi, ko¾na odela, èupkaste lisice, mmm... Moglo bi to i dobro ispasti! :wink:

A da budem romantièan, uz to i sveæe i latice od ru¾a! A? Sam dobar? :wink:

frckica-j

Brede, sad sam skontala ¹to da ti darujemo za novu godinu. Jednu dominu ti ¹aljemo, nema problema. Ako je suditi po AmiG "¹ovu", kod vas su ba¹ popularne, a vidim da ni ti nisi izuzetak... :K

KaBoom, mogu li orhideje i ljiljani umjesto ru¾a? Ru¾e su lijepe ali su kli¹e, ali orhideje i ljiljani ili recimo kale su isto romantika ali daju posebnu dra¾...

Eh, da ljudi, ¹ta ¾elite za novu godinu?