Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Kakve gazdarice - tak'a i kafana ...

:face:

:nonono:

:K2:

frckica-j

Quote from: Lesko987 on 04-10-2009, 21:34:04
Skidam kapu pa cak i nesto drugo ako  treba za ovu pesma i to sto je postavljena. :rockon: :b7: :PI: :fancy: :jub: :ziveli

Lesko, ako i¹èita¹ ovu temu èitavu, vidjeæe¹ da smo dugo vremena moja partnerka u poslu i ja, kao ¹efice u kafani, poku¹avale da na¹eg admina i jo¹ jednog kolegu natjeramo na striptiz, èisto radi poslovne zarade-dobro nama, dobro njima. ALi se nisu dali, lako je lajati i prièati, ali kad doðe da treba da rade ne¹to-ni¹ta. :K Jel' se ti to nudi¹?  :tlab:

Lesko987

Ako svratite u Nis samo javite koliko muskih vam treba nije problem! :*:

frckica-j

Sjsjno!!!  :~ Jesi li razmi¹ljao kakva æe taèka da ti bude? Kostim? Umjetnièko ime?

KaBoom i Brede, puknite od muke!  :plez

Lesko987

Kostim beli mantil. Tacka ce se zvati obican dan na poslu farmaceuta a umetnicko ime farmaceut 018

Bred

Ali kolega, onaj mantil sa razrezom na dupetu ...

:siza:

Lesko987

Pa to je najbolje jer je farmaceutima zategnuta zadnjica od dugog stajanja.

frckica-j

Hahahahahah  :siza:
Sjajno, kolega sjajno! Samo stavite neke dugmiæe ne taj razrez na guzi, da se odmah ne vidi sve. Nego polako, suptilno...   :wink:

Bred

frckica-j

CCC Brede, ¹to si sad toliko ljubomoran!  :hm Ne valja to! :nene: Ljubomora nije dobra za du¹u!  :nene:

Mi smo ti lijepo nudile pos'o. 'Aj' reci da nismo! Jesmo brate! I kreativne slobode, i moguènost izbora taèke, kostima, pomoænica, sve smo ti brate nudile, pravo  :a -ski od nas, i ti nisi htio!  :nene: Ko ti je sad kriv!?! ©to ka¾u: kad neæe neæa, 'oæe 'oæa! Sad ima ko 'oæe! :~ Ali, to ti je psihologija-nikad ne zna¹ ¹ta ima¹ dok to ne izgubi¹...

Bred

Ja ljubomoran?!?!?! Daleko bilo ...

Uzivajte uz kolegu Leska i njegov razrez ...
:siza:

an85

:siza: :siza: :siza:

i to sve lepo snimite i nakacite ovde,da i mi ostali naparimo oci  :K :siza:

frckica-j

A ne, ne An85, neæe biti nikakvog snimanja!  :nene: Po¹to je ovo kafana pri farmaceutskom portalu, znaèi da bi glavna klijentela bila ¾enskog roda, a kolega Lesko æe da ih zabavlja. :~ Zato, ¾ene doðite u kafanu da vidite na¹eg Leska i Breda zapjenjenog od ljubomore, ali svako snimanje je zabranjeno!  :batina Pa moram ja da ¹titim svoju investiciju!

Dakle, An85, ¹to æe¹ popiti? Po¹to si prvi put u mojoj kafanici, piæe na raèun kuæe!

an85

:siza: :siza:

o hvala  :cvet
pa moze tonik-vodka (ako ima striptiz ima valjda i alkohol)   :ok: :cvet

let the party begin!  :V :rockon:

frckica-j

Naravno da ima alkohol!!!!! Kakava je to kafana bez etanola!?!

Evo sti¾e!  :ziveli

Lesko, ¹ipka je tvoja!  :~