Mentori za brucose!!!!!!!

Started by ShnjaVi, 22-09-2006, 12:50:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Enea

Quote from: pipi_duga_carapa on 25-09-2006, 19:25:26
hoce neko od vas meni da bude mentor :trep-trep: obecavam da necu puno smarati (8

to postoji na fizickojhemiji vec par godina cini mi se ... ali profesor-mentor ... i to je prilicno korisno rekla bih (8

=)
jel znas ti sta znaci "spunk"?=))

lycos

koliko sam skapirao svako ce dobiti po 3 brucosa?kad ce se znati ko je kome dodeljen?

Adonis_Vernalis

Ovako... Prema najaktuelnijim saznanjima, danas u toku dana, najkasnije sutra, svaki mentor ce imati u mailbox-u imena svojih "sticenika". Postavljam svima pitanje: lako je onima koji su se uclanili na Forum. Sta cu sa onim svojim "sticenicima" koji nisu clanovi foruma, pa ne mogu da saznaju kad cu zakazati zajednicki sastanak? Oglasna tabla? Pa, dobro... Papirologija rulz!

lycos

kako mogu da saznam kome sam dodeljen?xoce neko okaciti ne netu fajl gde to mozemo videti ili..?

Phenomenon

Quote from: lycos on 28-09-2006, 06:07:31
kako mogu da saznam kome sam dodeljen?

nhf, lycos, ali ovo je zvucalo kao da si siroche :lol:
Jos jednom nhf, samo sam se shalio.
zoP<<

Bred

spiskovi su gotovi pitanje je da li postoje i u "kucanoj" formi. Nadam se da ce neko iz organizacije uspeti da ih objavi ovde

lycos

Phenomenon

Quote from: Bred on 28-09-2006, 06:45:50
spiskovi su gotovi pitanje je da li postoje i u "kucanoj" formi. Nadam se da ce neko iz organizacije uspeti da ih objavi ovde

To bi bilo idealno, ako neko bude mogao da ih objavi ovde.

pereca

Cim ih budemo imali u kucanoj formi stavicemo ovde.

lycos

pipi_duga_carapa

Quote from: Vampire 666 on 26-09-2006, 01:55:29
...ja mogu biti mentor svakom....ali u digitalnom obliku...
i to moze biti korisno (: i te kako (8
hvala (:

Quote from: Enea on 28-09-2006, 04:43:37
Quote from: pipi_duga_carapa on 25-09-2006, 19:25:26
hoce neko od vas meni da bude mentor :trep-trep: obecavam da necu puno smarati (8

to postoji na fizickojhemiji vec par godina cini mi se ... ali profesor-mentor ... i to je prilicno korisno rekla bih (8

=)
jel znas ti sta znaci "spunk"?=))
na engl? hrabrost? roll ... a zasto? oops ?

jedno hvala i od mene za spiskove (:

mullala

vidi vezare, birali kome ce da budu mentori :lol:
Pa sta da radimo mi ostali ako nam dodele nekog strasnog? To je, maltene, gore nego da ti dodele loseg profesora za ispit :D
Salim se naravno... Ne moze nista da bude toliko lose kod nasih brucosa :)
P.S. Ja jedno mogu da tvrdim: moji ce biti navuceni na forum!  :a

pipi_duga_carapa

p postavite se 'strogo' prema nama dok smo jos na pocetku isprepadani ;p
lupetam (8

hehe naravno da ne moze (8

dancho

Dobro, sta ce konkretno biti obaveza mentora?
Ako treba da se uzmemo za ruke, pa ajmo po sluzbama, uredu.
Ali sta brucosi mogu da ocekuju od mentora, sta je OBAVEZA mentora, da li neko zna. Visnja?

Adonis_Vernalis

Prvi!!!

Moji sticenici su:

Dragovic Ivana 72/06
Mihajlovic Milan 24/06
Spasic Nevena 69/06
Vojinovic Milica 129/06
Zivanovic Katarina 12/06

I hocu da ih vidim vec u ponedeljak, posle predavanja, postrojene u red po dvoje ispred Instituta za farmakognoziju. Frizura? Uredna. Kravata za muske obavezna. Milan da bude glatko obrijan... Krecemo sa jutarnjom fiskulturom svako jutro u 5:30 pored pekarice. Tri puta po 20 sklekova, 1500 m trcanja slobodnim stilom po krugu fakulteta (duz ograde), pozdrav zastavi, a onda krece umivanje i rad po dnevnoj zapovesti. Voljno!