Literatura - Prva godina (Bolonjski program)

Started by hulio_salinas, 05-10-2006, 21:08:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Mislim da knjiga iz Botanike ko¹ta ne¹to vi¹e od 1000 dinara. Ne seæam se taèno koliko. Knjiga je stvarno dobra i ne isplati se kopirati je. Ima mnogo slika, ilustracija i mnogo je lak¹e uèiti iz knjige, nego iz kopija.

Praktikum smo kupovali posebno, ali se ne seæam cene. Cenim negde do 500 dinara.

Organsku hemiju II smo spremali sa slajdova. Profesor nam je preporuèio neke knjige, ali njihova preobimnost nas je naterala da se oslonimo na slajdove.

vlada89

Na nekim fakultetima su samofinansirajuci studenti dobijali BESPLATNO knjige...

hulio_salinas

Da... To bi trebalo na svim fakultetima. I samofinansirajuæi i bud¾etski. Ali nije...

Veæ je bilo tema o ovome na forumu, ali ispostavilo se na kraju da su to prazne prièe. Neæemo o tome sada. Èekamo neku svetliju buduænost. :cvet

NESIGURNA

nama ce u podgorici stici nekoliko knjiga iz svix predmeta za 2 godinu u biblioteci...polako se razwijamo :)  :~

nirre

Quote from: NESIGURNA on 09-12-2007, 16:41:05
nama ce u podgorici stici nekoliko knjiga iz svix predmeta za 2 godinu u biblioteci...polako se razwijamo :)  :~
Da,da kao sto su rekli i za volharda pa od njega ni traga ni glasa

anaana

razvijamo...da, da :> sjeti se gdje drzis predavanja i kako smo nabavjali knjige :djavo pa zar nirre nama prof nije rekao da volhart moze i za drugi semestar :hmm

nirre

Ne a i kada vidis koliko je u volharda objasnjeno za heterocikluse(koji ce nam biti glavni u II sem) to nije ni za 2 predavanja nego sada vec zalazim u off

whatever

Нама је препоручена литература за хетероцикле била књига  Увод у хемију хетероцикличних једињења, С. Павлов; они који су спремали из ње кажу да је лепо објашњено, па ако вам не буду довољни слајдови, ово вам је алтернатива  :cvet

chernosamba

E ljudi,ima li neko da mi proda,pozajmi da kopiram,'Op¹tu hemiju' od Mire Èakar?
Treba mi a nema je u skriptarnici...