Konacni spiskovi mentora za brucose!!

Started by Bred, 11-10-2006, 02:03:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Natasa

Mislim d aje ovo divna stvar i da prvi put nema toliko panike biti brucos (u ovom smislu) posto mentora i slicnoga ranije niakd nije bilo...nego sam lutas, pitas, ne znas, sve te kinje posto ne znas (pa ti kazu, pa kako ne znas i slicno)...
Tako da bez panike sto trenutno ne znate ko je cije pravo ime, a i neki ljudi ne vise non stop na forumu da bi se zapljunuli. ali to ni najmanje ne znace da nece biti uz vas...naprotiv cim su se prijavili za dz za ovako nesto - to je velika stvar.

sve najbolje brucosi, bice sve ok uz vas smo!

ni ja nisam jos upoznala koga stitim :)

pipi_duga_carapa

Adonis_Vernalis

Quote from: pipi_duga_carapa on 11-10-2006, 18:17:12
i sta sada? (8

To bih i ja voleo da znam... Dakle, sta sada? Jel treba da unajmim detektiva da mi iskopa sticenike? Kad ih i pronadjem, te okupim, kako da ih stitim (i od koga?)... Pretpostavljam da cemo dobiti nekakve instrukcije, ili je, mozda, bolje, da svojoj intuiciji prepustim celu stvar?

Lusi

Ja znam jednog mog brucosa i dosta toga ona sama zna kad joj pricam ,ali kako da kontaktiram drugog?Burdzovic Adisa,gde ja nju da nadjem?Kako oni sami da nadju profesore mentore,opet neobavestenost,slazem se sa gomilom pitanja koje je postavio Adonis?

H5N1

Andrejevic Vanja
Pavlovic Milena
Koprivica Jelena
su moji studenti. Molim one koji sa na Forumu i koji ih znaju (ako one vec nisu ovde) da me potraze u Institutu     za mikro biologju i imunologiju (od petka, 13.10. neka )  ili mi se obrate putem e-maila jelena[et]pharmacy.bg.ac.yu.

Al-Jasmina

Ne znam da li sam vec napisala ali moram se ponoviti...
Nece ta deca imati vremena za svoje mentore...

Adonis_Vernalis

Jasmina,

ovog mentora ce morati da pronadju...

Necu da se igram Bolonje, u protivnom...!

mullala

BaraliƦ Katarina
KuzmanoviƦ Ivana
PetkoviƦ Maja
neka se jave mullali na private :)
Salim se, mogu da mi se jave na mail  ( [email protected] )
Mogu da me cimnu na mobilni... koji cu im dati kad mi se jave na mail ili priv :lol:
A mogu i ja njih da potrazim, sto cu verovatno i uraditi ali ne bas odmah. I ne znam bas kako... Ma srescemo se negde, nije Kumodraz tako veliki :>

Ako mi mentori imamo onoliko literature za citanje, koliko tek imate vi brucosi :)

P.S. Ako neko zna moje sticenice, neka ih uputi na mene. Obecavam da necu biti previse stroga i da ih necu terati da rade sklekove, kao sto je prof Adonis obecao svojima :D

trinity

Polako gde svi zurite
Brucosi koji nisu na forumu ili nisu posetili sajt fakulteta ni ne znaju ko su im mentori
Zato smo mi smislili da im se u ponedeljak i utorak na salterima podele papirici sa studentima mentorima (dobice i vase brojeve telefona) i profesorima mentorima.
Valjda ce vam se tada javiti

Coolgemini

To bi bilo najbolje...a i da se spreci moguce medjusobno gonjenje :K

Al-Jasmina

Mislim da je najbolje da sve ide lagano..prvo mail pa dogovor za vidjenje na fakultetu i slicno
Dovoljno im je stresan svaki dan!

pipi_duga_carapa

mogu ja nesto da predlozim? npr. da vi podelite te papirice u ponedeljak i da nam unapred zakazete sastanke ...
naime, posto svi mi u utorak i sredu imamo samo predavanja, i to do 15:30, da nam zakazete da se u utorak npr nadjemo sa mentorom-sudentom, a u sredu sa mentorom-profesorom ili obrnuto ... da ne bi dolazili svi pojedinacno ... ili bar da se tako organizuje za profesora-mentora, jer cemo sa njima 'teze kontaktirati' (bar 1. put) (:
jer se mi medjusobno ne poznajemo svi i kako da se pronadjemo? p da nas tako okupite ...
a moze i da za studenta-mentora to sto ste rekli da vam se javimo na telefon ili mail, pa kada ste vi slobodni i kada smo svi mi slobodni da se nadjemo, dakle kako kome odgovara ...
jeste li me shvatili sta sam htela da kazem? (:
dakle - da se sa profesorom-mentorom nadjemo u utorak/sredu posle predavanja (ako Njima odgovara), a sa mentorom-studentom kada se pojedinacno dogovorimo?
npr (8

Bred

Nije losa ideja pipi.
Brucosi, vazno je da sto pre ostavarite neki kontakt sa odredjenim vam studentima mentorima, za pocetak preko emaila dok ne dobijete brojeve telefona, cisto da oni vas a i vi njih upoznate.
hulio, ja sam hteo da ti budem mentor ali pereca je bila izricita-NE!On je moj!!! :K Karikiram malo

pereca

Alo, bre! Nemoj da mi plasis sticenika  :F

P.S. Svi momci koji su se prijavili za mentore su trazili devojcice za sticenice, samo ti trazis decaka. Nesto mi tu ne stima  :wink:

Bred

ja imam 3 sticenice :K
Njega sam hteo kao bonus a i da vama pomognem :>