Konacni spiskovi mentora za brucose!!

Started by Bred, 11-10-2006, 02:03:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pereca

Eto dali smo ti tri devojcice, pa da vidimo kako ces da izadjes na kraj s njima.
Napomena: svaka vrsta ucene i nasilja nije dozvoljena.

Znam ja da si ti uvek spreman da uskocis da pomognes. Hvala  :cvet

hulio_salinas

koji ste vi ludaci... oko cega se vi prepirete... xexexe...

***pa Bred, sta ti fali sa 3 devojke... ja bih bio srecan da sam u tvojoj situaciji... xexexeee...

ajde glavu gore i u MENTORSTVO... buhahaha...

:loptica

***mentore, pozdrav za tebe...
:cvet

pereca

Pozdrav i za tebe, sticeniku moj  :cvet
Cekam da mi se javis  :>

hulio_salinas

pa kad god hoces... samo kazi kad si na faxu...

ti znas kad sam ja tamo, jer si upoznata sa rasporedom..

aj da ne odemo u OFF, pisacu ti PM...

pustimo druge da se nadju i pronadju...

poz

Bred

Quote from: hulio_salinas on 13-10-2006, 06:50:05

pustimo druge da se nadju i pronadju...

Red bi vala bio :K

Kolege brucosi, molim vas da obratite paznju da se PROFESORIMA persira po bontonu bez obzira sto su vam oni mentori i sto treba da sa njima imate neki manje posredan nacin komunikacije :wink:

Phenomenon

Meni je mentor Marija ®ivkoviæ, inaèe nemam pojma ko je to, a verovatno ni ona nema pojma ko sam ja.

hulio_salinas

***bred, pa naravno da cemo persirati... nismo tolki... ali hvala na savetu... upamticemo!!! xeee

Al-Jasmina

maki

kako ce na kraju ici cela ta stvar sa brojevima telefona?trecoj godini su predavanja posle podne tako da od pronalazenja po faxu sa brucosima koji su inace pre podne na faxu nema ni govora..podrzavam ono da im se podele nasi brojevi telefona,a ni njima nista ne bi falilo da nas kontaktiraju preko e-maila..
inace pricala sam sa par devojaja sa prve godine i one pojma nemaju o cemu se radi u celoj prici sa mentorima..poradite malo na opstoj edukaciji..
spec.pozdrav za Vidojevic Tanju,ili ti mog brucosa...

Al-Jasmina

I sta ako zaista brucos izjavi da nema vremena za mentora? ili da mu je nepotreban ili sta vec..
ili je cak sasvim solidno obavesten buduci da je na predavanjima i upucen u vecinu stvari? :)
Mentor ljubazno popije otkaz?  :K

pipi_duga_carapa

Quote from: BredNije losa ideja pipi.
(;

Quote from: BredKolege brucosi, molim vas da obratite paznju da se PROFESORIMA persira po bontonu bez obzira sto su vam oni mentori i sto treba da sa njima imate neki manje posredan nacin komunikacije ;)
p naravno (; svakoj osobi koju postujemo treba da se i obracamo sa postovanjem ... mislim i svakoj osobi koja je dovoljno starija od nas ... bah ...
p i razrednom staresini u ss smo persirali (8 osim retkih slucajeva (mislim na ucenike, a i na profesore i u zajednickoj kombinaciji ...) ...

Phenomenon

Quote from: Al-Jasmina on 14-10-2006, 10:42:49
Quote from: Phenomenon on 14-10-2006, 05:24:56
a verovatno ni ona nema pojma ko sam ja.

Fenomen si totalni! :)

Pa ne zar nije tako?:lol: Nemam pojma ko je ta seka, ako neko zna (click - help) :lol:

Alnus Glutinosa

Znam je ja, ali ne znam ko si ti!  :>

stef

Znam je i ja.Super cura (ako je ta na koju mislim).Dobices njen broj na faksu, ja imam neki stari broj, mislim da ga je promenila.

Phenomenon

Da li je mentor neophodan/obavezan?