Nastava

Started by Bred, 04-10-2006, 13:56:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Kada se donosio novi program, dogovor je bio da posle ispitnog roka, studenti imaju nedelju dana pauze. Ali izgleda da se nece ispostovati ova odluka.  :(

lane

Ta nedelja bi nam stra¹no mnogo znaèila!
Ovako nemamo ni jedan dan pauze, da se ispavamo ako ni¹ta drugo... :(

Pedja

Quote from: hulio_salinas on 27-01-2007, 07:18:16
Kada se donosio novi program, dogovor je bio da posle ispitnog roka, studenti imaju nedelju dana pauze. Ali izgleda da se nece ispostovati ova odluka.  :(

Hm, bas me cudi   :batina

lycos

Quote from: Pedja on 27-01-2007, 22:23:12
Quote from: hulio_salinas on 27-01-2007, 07:18:16

Hm, bas me cudi   :batina

ako do juna ne upucam nekog na faxu   puc  puc  puc  puc  puc  puc  puc  puc  puc  puc

nisam vycos

zabica

lycose ti si ionako rekao da ces sopstvenu pauzu da napravis...

mozda nam se smiluju negde u aprilu pa nam daju nedelju slobodnu! :wall:

jeca87

Ma imas raspusta koliko god hoces i kad god hoces, samo nemoj da ucis i da izlazis na ispite!!! :)

lycos

Quote from: jeca87 on 28-01-2007, 16:45:23
Ma imas raspusta koliko god hoces i kad god hoces, samo nemoj da ucis i da izlazis na ispite!!! :)

sve je full kada slusas jecku :K

zabica

Quote from: jeca87 on 28-01-2007, 16:45:23

dozivotni raspust  :smekerica:

lycos

to kaze moj ortak,isao 3 godine u skolu,zavrsi je nekako i kaze ' e brate ,sad imam dozivotni raspust '

Bred

raspust sami sebi odredjujete i da znate da generalno na ovom faxu nema odmora sve dok ne diplomirate a dotle imas jos mnogoooooooooooooooo

zabica

bred hvala ti ovo je bilo vrlo inspirativno i vrlo smirujuce!  a005

mina_v

Quote from: Bred on 29-01-2007, 10:49:46
rasoust sami sebi odredjujete i da znate da generalno na ovom faxu nema odmora sve dok ne diplomirate a dotle imas jos mnogoooooooooooooooo
qq i lele

Bred

ne treba ziveti u zabludi :K

mina_v

Quote from: Bred on 29-01-2007, 11:07:31
ne treba ziveti u zabludi :K
pocecu da te mrzim sto si tako realan :box  :nene:

Bred

ne bi bila jedina :> vise volim iskrenost nego zamazivanje ociju ili uvijanje u foliju :)