Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

Quote from: pereca on 08-02-2007, 06:26:55
Treba da se mesas.  :cvet
m ne ide mi nesto (; ali hvala na podrsci (:

p.s. nismo jedini koji se cimaju za potpisivanje i za potpise ... to je deo studiranja (: (8

pereca

Ali mi se ne cimamo kao ostali studenti.
OK za potpise, ali sto puta da prijavljujemo, potvrdjujemo, bla, bla.. :hmm

Pedja

Quote from: pereca on 09-02-2007, 07:59:40
O tome ja pricam sve vreme  :roll:

jeca87

Mene je sad recimo iznervirala informacija da nece biti potpuno isto gradivo iz fizike sad i u aprilu, odnosno, kaze da ce tad dodati jos neke stvari. Cemu to? Kao neka kazna sto nisi izasao u jan-februarskom roku?!

Pedja

Quote from: jeca87 on 09-02-2007, 15:53:52
Mene je sad recimo iznervirala informacija da nece biti potpuno isto gradivo iz fizike sad i u aprilu, odnosno, kaze da ce tad dodati jos neke stvari. Cemu to? Kao neka kazna sto nisi izasao u jan-februarskom roku?!
Kada si to cula i od koga?
Pa to je potpuno besmisleno  :ball2:

pipi_duga_carapa

Quote from: pereca on 09-02-2007, 07:59:40
hm ... ja sam nesto u ubedjenju da i drugi to rade (8 cutite, nemojte da me ubedjujete u suprotno ovako mi je lakse da mislim (8
salim se naravno (:
moguce, ali zaista sam mislila da je prilicno standardna praksa to potvrdjivanje i sl. ...

hulio_salinas

Jeco, od koga si to cula? Tu informaciju treba proveriti pod hitno.

zabica

Quote from: jeca87 on 09-02-2007, 15:53:52

OVO NE SME DA BUDE! Kakav je to nacin, zar treba da se pravi razlika?  .grins.

lane

Nikako ne sme da bude!!! .grins.
Stvarno Jeco, od koga si to èula?

hulio_salinas

Koleginice, molim vas da se smirite dok ne proverimo situaciju. Ne padajte u vatru pre vremena. Polako, polako. Sve ce doci na svoje.  :cvet   :cvet

jeca87

Polako, nisam rekla da je sigurno. Meni je jedna koleginica rekla da je neke stvari sada izbacio, ali da ce te stvari trebati za april. Kaze da joj je on tako rekao. Provericemo to, svakako!

hulio_salinas

To mi je mnogo sumnjivo i mnogo nedopustivo. Tako nesto ne sme i nece se desiti!

Pedja

Bred

moze i to je uobicajeno kod nas na faxu. vi proverite da li mozete da se dogovorite sa profesorom.

hulio_salinas

Po kojoj logici i zdravom razumu to MOZE da bude.

Profesor ispredaje semestar. Studenti dobiju pitanja na kraju semestra. Zasto student mora da izadje odmah u tom roku?!