Fizika - MG pitanja i odgovori

Started by hulio_salinas, 10-02-2007, 12:50:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sole

ja se sve plasim da se sad nesto ne obrne!!!
valjda nece...

ljudi, hvala! ;-)

josefina87

i ja se nadam da neæe..mada sada se ne dam iznenaditi..nauèiæu sve i idem na sigurno! :K

biwi

ma tesko je verovatno da budu ista pitanja, zato ljudi moji knjige u sake i samo napred....

Sole

nasla sam jos jednu kombinaciju:
pitanja broj-8, 15, 12 i 6. ;-)

biwi

@sol ejel to kombinacija mg pitanja

zabica

ljudi, pa ne verujem da ce da nam da iste komb. ipak kombinatorika kaze da je broj kombinacija 36528%856@¿(3ñ2/%

Loptica

Mislim da postoji verovatnoca da ce nam dati ista pitanja,jer je prethodnih godina davao po nekoliko rokova iste kombinacije,pa je onda odjednom promenio i vecina je popadala!Bar sam ja cula takvu pricu... Planiram svakako da naucim MG pitanja,ali se nadam da ce biti iste kombinacije kao u januaru i aprilu,zbog obicnih pitanja...

jeca87

Ma da, neka se niko ne oslanja samo na ove kombinacije, ali treba ih imati u vidu...

lycos

samo vi naucite ta mg a kombinacije onda nece biti problem :K

zabica

Quote from: lycos on 08-06-2007, 12:16:14
samo vi naucite ta mg a kombinacije onda nece biti problem :K

ovaj savet mi se svidja - ovako cu ja, da me nista ne iznenadi  :happy:
dobro ide ucenje za sada...

whatever

Та физика ми је, заједно са математиком, била најмучнији предмет који сам до сада полагао, па вам држим палчеве да је се решите  :wink:. Обратите пажњу на МГ питања где има неко извођење а не спомиње се вербална формулација, то не значи да не треба, односно код извођења пишите шта радите (типа, из другог закона термодинамике произилази ово... из чега следи оно... у комбинацији са оним трећим тра-ла-ла), и која вам је ознака шта у тим извођењима, ја сам ту изгубио 3-4 поена. Ако вам остане времена, научите првих 10-15 обичних, она су стварно лака и брзо се уче (тих десетак можете за један дан), одатле ће вам сигурно доћи једно, ако сте срећни могуће и два. Чисто сигурности ради, да их нисам научио сада бих се и ја бавио физиком :)

Срећно!  :K

mina_v

Quote from: zabica on 10-06-2007, 12:05:15
dobro ide ucenje za sada...
a meni nikako da bar nesto udje u glavu...  :help2: :help:

biwi

ja cu tek od sutra da krenem da ucim pa sta bude neka bude, ipak sam sada za tri dana polozio tri ispita

jeca87

Bravo, Biwi! :) A meni je pod znakom pitanja da li cu uopste i danas krenuti sa fizikom, posto se rvem sa botanikom 10 dana! (a nisam izlazila do sad ni na jedan ispit u ovom roku)

josefina87

i ja kreæem danas..mada me u¾asno mrziii.... :ball2: :ball2: