NAJBOLJA RIBA NA 5. GODINI

Started by Leonard, 26-06-2006, 22:49:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pekmez

mo¾da ti i vrati

¹to je dobra ta maca, tvoja?

AquArius

QuoteMa de je Mina najbolja riba?!! Simpaticna je ali je nekako zdepasta, ima kratke noge... 

'Ajde stavi sliku, pa da vidimo koje su duzine tvoje noge   :>

Inace, ja imam svog omiljatog na V godini, soon to be apsolventa ...  :wink:

yeca

Quote from: pekmez on 01-07-2006, 20:44:19
koje Milene?

marmelado, ako si treæa, onda zna¹ ko je ona...... bar iz vidjenja
obnovila je drugu (mogao si je videti sa Vuletom pro¹le godine) ..

pekmez

nisam treæa, ali znam jednu Milenu sa treæe i ostale...

yeca

Bred

Alo bre, zar mislite da je u redu da ogovarate devojke koje nisu prisutne na forumu?!
To nece moci u buducnosti
Redknopp, znas li ti da koristis tastaturu? Na svakom mogucem forumu si ostavio poruku sa jednim slovom ili znakom, sto se tretira kao fludovanje foruma. Nisam stigao da pogledam ostatak tvog ucesca na forumu, ovu su mi moderatori prijavili! Smatraj ovo javnom i poslednjom opomenom, koriguj svoje ponasanje ili ces biti banovan

vladimir

Quote from: Bred on 02-07-2006, 18:02:30
Alo bre, zar mislite da je u redu da ogovarate devojke koje nisu prisutne na forumu?!

Cuti, B, tako ce ih privuci na forum, a onda cemo biti popularniji... :lol: :lol: :lol:
A i slatko je! :1

Mada, ovo je postalo pre:ko je najbolji frajer ( a ne riba :` )...

Redknapp

Quote from: Bred on 02-07-2006, 18:02:30
Redknopp, znas li ti da koristis tastaturu? Na svakom mogucem forumu si ostavio poruku sa jednim slovom ili znakom, sto se tretira kao fludovanje foruma. Nisam stigao da pogledam ostatak tvog ucesca na forumu, ovu su mi moderatori prijavili! Smatraj ovo javnom i poslednjom opomenom, koriguj svoje ponasanje ili ces biti banovan

Nema problema. U buduce ce moji komentari biti duzi.  :angel:      Pozdrav!

Al-Jasmina

Maca nije moja, ali i jeste  :wink:
know what i meen?

Ako me "mali" stipne also,
totalno cu da se uvijem u osmehe... :)
beeeeeezobaznoooooooooo :wink:

pereca

Quote from: Adonis_Vernalis on 30-06-2006, 08:35:10
Sto se tice izbora frajera, molim da me izuzmete...  :K Verujem da cete vec umeti da izadjete na kraj sa tim statisticki beznacajnim uzorkom... same... A sukob interesa postoji samo prilikom izbora najlepse devojke na trecoj godini... posle toga, nisu u mojoj nadleznosti, pa se ne osecam prozvanim...  :wink:

Bogami, sad ce biti i izbornih predmeta koje ce vas institut sprovoditi. Bice tu i starijih cica  :wink:

willie the scot

Quote from: pereca on 02-07-2006, 23:13:48
Quote from: Adonis_Vernalis on 30-06-2006, 08:35:10
Sto se tice izbora frajera, molim da me izuzmete...  :K Verujem da cete vec umeti da izadjete na kraj sa tim statisticki beznacajnim uzorkom... same... A sukob interesa postoji samo prilikom izbora najlepse devojke na trecoj godini... posle toga, nisu u mojoj nadleznosti, pa se ne osecam prozvanim...  :wink:

Bogami, sad ce biti i izbornih predmeta koje ce vas institut sprovoditi. Bice tu i starijih cica :wink:
yeah,...ja glasam za neke od profanki,a i asistentkinje sa gnozije nisu lose...adonise,da vas sad cujem!...bez diplomatskih odgovora,molim...

Darker

Batice, ti pored punog faxa riba na¹ao asistentkinje i profanke,ccc... To govori ne¹to o ribama na ovom faxu, mada vi¹e govori o tebi :> :> :> :>

zoe

Mozda Willie veruje u strast koja dolazi sa godinama! he he he

willie the scot

brate,nemoj da odgovaras umesto adonisa...

nasty girl