Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

Bred

Kolega Lesko je nestao bez traga i glasa ...

E Kovrdzo, Kovrdzo ... :nonono:  :F  :K2:

an85

Quote from: frckica-j on 08-10-2009, 12:06:48
Naravno da ima alkohol!!!!! Kakava je to kafana bez etanola!?!

Evo sti¾e!  :ziveli

Lesko, ¹ipka je tvoja!  :~

hvala!! :ziveli

frckica-j

Bredli, niko nije nestao bez traga i glasa!  To kolega sprema taèku za nas! Nisu svi kukavice kao pojedini... khm, recimo admini...  :wink:

To partnerko!!! ©ta æemo ti i ja da cugnemo?

Molim An, mo¾e i za tebe jo¹ jedna runda!

Bred

Uf, sad si me bas uvredila, mis'im ...

:siza:

:kul:

frckica-j

Nego? Ne vrijedi da se skriva¹ iza la¾nih osjeæaja Bredli! :K

Lesko987

Evo me! Nikad vise spremniji! Izvite sto me nije bilo komp mi bio na popravku! I imam pitanje koliko bi vam odgovaralo da ima plesna grupa clanova( posto ima vise zaiteresovanih kolega iz Nisa) i da li zelite obrijano ili balkanski tip?

an85

oooo daaaaaaa!! :K2:
to zelimo da cujemo :~ :~ :~ ja sam za obrijano  :smekerica:

frckica-j

To sam htjela da èujem kolega Lesko!  :~ Bravo, bravo!  :pljes:

©to se tièe broja, ¹to vi¹e to bolje! Napraviæemo malo veæu binu, a mo¾e da bude i vi¹e razlièitih taèaka-¹to raznovrsnije biæe vi¹e klijentica!!!  :ok:

Quote from: an85 on 12-10-2009, 14:43:34
oooo daaaaaaa!! :K2:
to zelimo da cujemo :~ :~ :~ ja sam za obrijano  :smekerica:

I ja sam za obrijano! :K Ali po¹to je ovo ipak Balkan, mo¾e i jedan da bude, kako to da ka¾em, poluobrijan.  :trfr:

Lesko987

Ali po¹to je ovo ipak Balkan, mo¾e i jedan da bude, kako to da ka¾em, poluobrijan. 
Da li bi mogla to da malo bolje definises?! :hm

frckica-j

Hahahahahah Hm, kako to da defini¹em?  :hmm Pa recimo da ne bude totalno obrijan nego da ima uredne, pod¹i¹ane i prorijeðene malje. Odr¾avanje, ako me razumije¹...  :wink:  :stid: :K

Lesko987

Lesko987

Samo oko jednog pitanja se nismo dogovorili a to je nacin placanja i da li ce biti u kafani i zenskog striptiza? :smekerica:

frckica-j

Hm, za plaæanje mo¾emo lako da se dogovorimo!  Prvo mora¹ probni rad za ne¹to manju platu a onda ako ti bude dobro i¹lo i ako mi (gazdarice) i na¹e klijentice budemo zadovoljne poveæaæemo ti honorar!  :~

A ¾enski striptiz nije planiran zato ¹to je to kafana u kojoj dolaze studenti farmacije. Kako su to 90% ¾ene. ¾enski striptiz ba¹ i nije ne¹to naroèito interesantan...  :indi:

Lesko987

Pa imas studente razlicite seksualne sklonosti.