Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

bozana

frckica-j

Uh, uh, da to ne bude previ¹e? Hahahahahahaha  :ziveli
Vidim, promijenila si avatar! Hahahahahahahahahahahaha majstorska slika....

KaBoom

Vapim za Becherovkom! Mmmmm... Imam jo¹ samo jednu litru, od nekoliko, koliko sam uspeo dovuæi iz Slovaèke... :ohwell:

®iveli! :K2:

frckica-j

Hm, prilièno se dobro razumijem u alkokolu (za jednu ¾enu, ali i to æemo da popravimo uskoro :K) ali ne znam ¹ta je Becherovka. 'Ajde Boomi nauèi me, osnovni podaci: koja vrsta alkohola, od èega se pravi, kako se pije, da li brzo 'vata i ostalo!

KaBoom

Becherovka je biljna rakija... Kvalitetno piæe. :wink:

Probaj pa mi javi kako vata, to je individualno. :K2:

frckica-j

A ukus? Kao uzo, travarica ili ne¹to treæe? Sa èim se pije i kako? I...?
CCC, ja sam oèekivala pun izvje¹taj, sve od tehnologije izrade do ukusa i naèina slu¾enja, a ti meni tako.  a005 I ti se naziva¹ alkoholièarem? :K

KaBoom

Ja samo pijem, ne proizvodim. :wink: Pa onako, im ukus travki, a travaricu nisam nikad pio. Pije se sama... Rakija ko rakija. Al ba¹ je lepa, lekovita. :wink:

frckica-j

Dobro pitam samo! Mojne se ljuti¹... :K Sjeæa¹ li se "Lajanja na zvezde"? I kad Filozof poène da obja¹njava ¹ta je alkohol... "Vidi¹ s kakvim se znanjem ide u kafanu!?!" Hehehehe Ono ¹to pijem ¾elim da znam i ¹ta je!

KaBoom

frckica-j

Ok.Ok. Znaèi, i to æu morati da stavim na listu "pod obavezno probati": Naime, veæ godinama ganjam neki Kirsch koji sam jednom pila i od tad ga tra¾im, ali nema. Najgore je ¹to sam zapamtila etiketu i kako fla¹a izgleda, a ne ko je proizvoðaè. Tako da su mogli sasvim lijepo da promjene ambala¾u, a da ja d¾aba tra¾im... :wall: :wall: :wall: Eh, ¹ta se meni sve neæe desiti... :K

KaBoom

Evo, stavio sam avatar iskljuèivo za mirror girl & amazonke company! :plez :K2:

frckica-j

Jadan ti! Jel' to znaèi da te ¾ene vi¹e ne interesuju?

KaBoom

Gde ne interesuju... Interesuju! Al samo lepe, slobodne i ¹irokih shvatanja! :wink: :K2:

frckica-j

KaBoom

Ja se iskreno nadam da jeste... :wink: Al d¾abe, ti me ne voli¹, zato ¹to sam tako mali, mirrorka je praktièno udata za njenog derana, maYes vidi¹ isto vrda, tako da... Ako ima neka zainteresovana, nek se javi na PP! :>: