Konacni spiskovi mentora za brucose!!

Started by Bred, 11-10-2006, 07:03:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Evo definitivnih spisova i za studente mentori i za profesore mentore.
Kiliknite na link za download spiska. Prvi se odnosi za smer Magistar farmacije a drugi za smer magistar farmacije-medicinski biohemicar

trinity

Nemoj dvaput da kazes konacni spiskovi mozda jos nesto promenim :)

Adonis_Vernalis

Trinity,

nemoj nista vise menjati, ko Boga te molim... mada se moji sticenici nisu bitnije menjali, nemoj... I sta je razlog nastalim promenama? Ne svidja vam se mentor? Ili, ne svidja vam se sticenik!? Ili, mnogo je macku govedja glava (citaj: balavanderu Adonisu 5 studenata? Da ih ne upropasti!?)...

Daj bre da pocnemo da radimo sa ljudima...

Bred

Tako je adonise. ovo je vec 5. revizija spiskova. :>
Trinity, bolje da je konacna :K ili :F

hulio_salinas

ljudi, ajd da pitam ne¹to:
Ko je Jelena Maru¹iæ... moj student mentor... ja vas sve uglavnom znam po nadimcima sa foruma, mislim na one koje poseæuju forum, a one druge ne znam ni po nadimcima, a kamoli ovako...

tnx

Pedja

Hulio ,meni je Matijevic Ivana!Moramo da vidimo ko je tebi i meni student mentor?

Pozdrav Hulio 

hulio_salinas

pa moramo, ali vidi¹ da nas ovi stariji ignori¹u...     :K :K :K

valjda æe neko ne¹to da napi¹e...    :hm

pozdrav za kolegu sa susednog mesta u amfiteatru 1!!! xexeexxeee

darusaz

Ја сам студент ментор за Анђелић Марији (4. на списку студената бруцоша) и Крунић Јелени (верујем да је 100. на званичном списку пред институтима). Колегинице, ако ово читате јавите се на моју е-адресу [email protected]

Колеге "Пеђа" и "Хулио", ако сте случајно упознали ове две споменуте колегинице, пренесите им да ме већ некако контактирају.

Иначе "Хулио", твој ментор је колегиница из врха управе Студентске организације. У добрим си рукама.  :angel:

hulio_salinas

ma nismo upoznali...

"... koleginica iz vrha uprave Studentske organizacije..." uuu... kako to veliko i va¾no zvuèi, zar ne? izaziva "strahopo¹tivanje" kako bi Parojèika rekla (xexe)..

pa super... znaèi opet sam dobro pro¹ao... dobar profesor-mentor, dobar student-mentor... ¹ta sam onda ja?
.
.
.
PRAVA NAPAST    :twisted:

buhaahahhaa

:K :K :K

Pedja

A ko je Matijevic Ivana?

De si kolega?Sportski pozdrav  :)

hulio_salinas

***Pedja, sportski pozdrav: ZDRAVO!!!xexexe

***ostali... nemojte zameriti na ovom malom chatu... male interne ¹ale...xexe

stef

Quote from: Pedja on 11-10-2006, 15:51:21
A ko je Matijevic Ivana?

De si kolega?Sportski pozdrav :)
Ona je skoro diplomirala. Dobra cura, videces.Mislim da imas njen mail na spisku, pa je kontaktiraj. A tebi Hulio je kasika pala u med, Marusic je ekstra.

hulio_salinas

tooooooooo....

imam vi¹e sreæe nego kilograma... hehehee

***hvala Stef

pereca

je li Hulio, sta se ti pravis blesav  :F
Vidim ja moracu iz korena da te prevaspitavam  :twisted: ..jer do sada nisi shvati da sam apsolutno najbolja  :angel:

hulio_salinas

jaoooo, pa to si ti... pa ne pravim se lud... sama si rekla da ces videti ko ce mi pasti... ni ti nisi bila sigurna... zato sam morao da proverim, jer mi ni jednom do sada nisi rekla pravo ime...

nema ljutis?

Nista ti ne brini, sve ce biti OK. - Pereca