Biologija sa humanom genetikom

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:40:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

ma covek dobro predaje, ali ljudi ga zateknu vec smoreni, pa napustaju...

u takvom smo raspolozenju i ponedeljkom, ali niko ne sme da odsustvuje sa MATe...   :hm

lycos

Phenomenon

Lik, cim je dosao je rekao fakticki: " Morate kupiti moju knjigu".
Naravno ne tim recima, ali to je poenta. I sada zasto bih ja prisustvovao njegovim predavanjima, kad on skoz ugasi svetlo (aka ne mogu da hvatam beleske), a predaje po knjizi.
Lakse je nabaviti knjigu.

Pedja

E ovo ce biti uzbudljivo polagati, haha :>

lycos

da imas samo jedan test...a pre toga moras da "ubodes"preparat na mikroskopu gde se redovno nista ne vidi

Pedja

pa kada na redovnoj vezbi vidis gomilu prasine umesto preparata...

pipi_duga_carapa

cuh da na medicini mogu studenti da odu nedelju dana pred kolokvijum iz biologije (cele te nedelje) na institut za biologiju (ili kako se vec kod nih zove), gde postave sve preparate na mikroskope, i pitaju stagod da im nije jasno ... da li postoji tako nesto i kod nas? (:

Bred

Dogovorite se sa asistentima, mada sumnjam.

hulio_salinas

Quote from: pipi_duga_carapa on 26-11-2006, 17:41:11
cuh da na medicini mogu studenti da odu nedelju dana pred kolokvijum iz biologije (cele te nedelje) na institut za biologiju (ili kako se vec kod nih zove), gde postave sve preparate na mikroskope, i pitaju stagod da im nije jasno ... da li postoji tako nesto i kod nas? (:

asistenti su rekli da je nedelju dana pre kolokvijuma (posmatranja preparata) zakazan termin za obnovu vezbi. Svi oni koji nisu iz nekog razloga prisustvovali vezbama mogu doci tada i da pogledaju neke preparate. Takodje, tada mogu doci svi oni koji zele da vide sve preparate ponovo. Bas asistenti skrenuli paznju na to.

nasty girl

Quote from: hulio_salinas on 27-11-2006, 08:19:37
Quote from: pipi_duga_carapa on 26-11-2006, 17:41:11

asistenti su rekli da je nedelju dana pre kolokvijuma (posmatranja preparata) zakazan termin za obnovu vezbi. Svi oni koji nisu iz nekog razloga prisustvovali vezbama mogu doci tada i da pogledaju neke preparate. Takodje, tada mogu doci svi oni koji zele da vide sve preparate ponovo. Bas asistenti skrenuli paznju na to.

upravo to....tako da nebrinite se.... :wink:

Bred

pipi_duga_carapa

p znam za to da ima tako nesto kod nas ... secam se da su nesto kao rekli;p ali kontam da tada ne moze da se vidi puno preparata ... nekako mi se ovo na medicini cini 'preglednijim' ;p
no dobro ... i to je nesto (8
hvala (;

hulio_salinas

Quotep znam za to da ima tako nesto kod nas ... secam se da su nesto kao rekli;p ali kontam da tada ne moze da se vidi puno preparata ...

rekose (doslovce) da je to prilika za sve da jos jednom pogledaju SVE PREPARATE...

nasty girl

svi preparati tada mogu da se pogledaju...i do tada ces sigurno nauciti praktikum(yeoriju) i mozes da pitas asistentkinje ako ti nesto nije jasno...

pipi_duga_carapa

e super (; u tom slucaju => (8
hvala (;