Biologija sa humanom genetikom

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:40:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

jeca87

Ma ja cu da ostarim dok se sete da mi pregledaju! Ali pogledaj, stvarno! Ja sam kolokvijum radila u prosli ponedeljak!

hulio_salinas

Da. Ali sta mozes da promenis? Mozes samo da nerviras sebe i ljude oko tebe! Ne mozes nista da uradis po tom pitanju. Takve stvari ne zavise od tebe i ne treba da te (toliko) pogadjaju. Samo se nasmejes i teras dalje.

Sta ce se promeniti sto ces sutra saznati rezultate, a ne danas?

lane

Pa mo¾da nisu stigli da pregledaju one od èetvrtka i petka, a hoæe da daju rezultate svima odjednom.
To i nije tako lo¹e. Sutra æe izbaciti sigurno!
A ti Jeco, za¹to si nestrpljiva kada zna¹ da si 100% polo¾ila?  :wink:

jeca87

Nista specijalno, ali mislim da je red da se malo i profesori i asistenti drze dogovora! Sto mi curke moramo uvek da dolazimo na fax kad nam kazu, obavljamo sve na vreme, a oni nas ne ispostuju!

hulio_salinas

E saad. To je vec neko drugo pitanje za neku drugu temu. Ne pricamo ovde o "Nebeskom kraljevstvu", nego o realnom, surovom i izopacenom svetu. Moramo se navici na tako nesto ili cemo propasti mladi.

Budimo samokriticni: A da li mi njih postujemo? Koliko? :wink:

Ne postuju svi studenti sve profesori. Neki profesori postuju neke studente. Zato ne mozemo generalizovati.

Jecka, opusti se. Uzivaj. Nikome se ovakvo stanje stvari ne svidja, ali moras se prilagoditi.  :cvet

Pedja

Dosta off-a!
Oni sto znaju da su prosli,njih ne treba da brine kada su rezultati vec one koji zaista nisu sigurni.
Polako pocinjem da se navikavam da na ovom fakultetu sve kasni,ispiti,kolokvijumi,rezultati ali sto rece neko to je neka druga tema...

hulio:
"A zasto je sve ono bio OFF?  :hm
Sve vreme pisasmo o Biologiji."  :wink:

Bred

pa rekoh vam ja, navikavajte se! :wink: naoruzajte se strpljenjem i to je to. :)

rotkvica

jeste li videli koliko je ljudi palo?!?!? :roll:

mina_v

Juce profesorka rece da oko 80ak ljudi nije proslo. :roll:

Zna li neko koji je maximum poena?

whatever

25 poena je maximum, a koliko sam ja shvatio profesorku, 7 je minimum, odnosno, posto svi (ili gotovo svi) imaju 35 sa predavanja i vezbi, 7 poena je dovoljno za zbir od 42 - uslov za izlazak. Ali ja nisam video spisak, koliko imaju ti ljudi sto su popadali? Najverovatnije nisu prepoznali oba preparata ili tako nesto. Nego, je l' zna neko da li moze da se pogleda ispit?

kyu_1987

da li ce mozda izlaziti rezultati na internetu?

Pedja

Sutra idem da vidim rad...Zabice ocemo zajedno posto smo imali ista pitanja  :luda

Bas me interesuje koji je preparat  :batina

hulio_salinas

Whatever
Sutra mozes pogledati ispit. Mislim da moze od 12 sati. Valjda se ne varam.

Kyu
Mislim da niko nije pomijao izlazenje rezultata na net.

lane

Da li je moguæe da je toliko ljudi palo?! :hmm
Verovala sam da æe 99% ljudi proæi sigurno...
Bezveze... :( :( :(
Ja nisam bila do faksa, tako da ne znam svoje rezultate, ali iæiæu sutra...
Jo¹ je i moja drugarica i¹la danas da pogleda i za mene, a ka¾e da nisu iza¹li rezultati...  :hmm
Verovatno je oti¹la mnogo rano ili ¹ta veæ...

mina_v

citam Djelica - bas je konfuzno

:help: