Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

A Brede,ne potcenjuj nas!!!
Ja konobarica-NIKAD! :shock2:
A ti nam nisi sef! Mrs u kuhinju-domacice manje zbori da ti rucak ne zagori ha ha ha :)  :>:  :plez

frckica-j

A ne, ne. Mi smo ¹evfovice sale. Sjedimo sa strane i posmatramo kako vas na¹e koleginice ¹tipkaju po gluteusu.  :K2:
Uostalom, veæ napomenuh da nisam za konobarisanje. Vi¹e bih para potro¹ila na razbijene èa¹e i fla¹e nego na plaæanje konobara. Pogotovo ¹to mislim da vi ne biste tra¾ili pretjerane plate. Toliko ¾ena na jednom jestu, sve samo vas fleduskaju, ¹tipkaju isl. Hehehe. I vi ste u raju, a i mi smo.  
Imam ja nos za bizbis, reèem vi!  

mirror-girl

uuu,tacno-kum prilicno pukne kintu...Ne ,onda cu da budem vojvodica!!
Inace bila sam dever stvarno,iliti deverusa  :>:
A za to sto mi nedostaje ja cu te  :gnjec:

frckica-j

A ¹ta je to vojvodica? Mi to nemamo ili se drugaèije zove...

mirror-girl

Stipsoooooo,prepoznajes se u mojim recima pa se vredjas....Necu da se vratim na temu...STA MI MOZES  :F :F
:batina

frckica-j

Lako æemo to da rije¹imo partnerko. Odbiæemo mu od plate!  :friend:

mirror-girl

Pa veruj da i ja te obicaje bas i ne znam najbolje,ali znam da kupuje plasticno korito i metlu i to predaje svekrvi kad mlada udje u kucu...

To je mnogo bolje,nego kao deverusa...pored standardnih poklona i dosta love,sandale i prsten i to neku budzu jer mi snaja obozava da se kiti zlatom...Usrecih se...Inace zeni mi se drugi brat za mesec dana pa moja rodjena seka opet deverusa...Spopale ih neke svadbe...

mirror-girl

Ma ko mu je rekao da cemo uopste da mu platimo.....On ce ziveti samo od baknono3!  :smekerica:

frckica-j

Zna¹ kako, moraæemo da ga platimo, bar ne¹to, da nam ne bi natovario inspekciju za vrat.
Ali, po¹to æe da zaradi bak¹i¹, a ako ima dobar potencijal to mo¾e da bude i dobra kinta, mo¾emo da mu otmemo isti. Po principu Monty Pajtona-Uzmi od siroma¹nog i daj bogatom. Tj, nama. :smekerica:

mirror-girl

Jeeeeeeee.....Njemu je dosta 50 evra mesecno +baksis...I to mu je MNOGO

frckica-j

Quote from: mirror-girl on 17-09-2008, 14:12:46
Pa veruj da i ja te obicaje bas i ne znam najbolje,ali znam da kupuje plasticno korito i metlu i to predaje svekrvi kad mlada udje u kucu...

Kod nas ovoga nema. Ima svakakvih obièaja, ali ovo sa metlom i koritom ne.
Ima dodu¹e starosvatu¹a, ¾ena starog svata, ali nje nema nigdje. Izuzev kad treba da da dobru kintu!

Vidim kod tebe ba¹ veselo! Pa nek' je sa sreæom! Pijem u to ime :ziveli!

Bred

kolega kabum, vadi tu sIkiricu, ovim dvema treba prevaspitavanje podhitno :?:

:lol3:

frckica-j

Hahaha! KoleZi KaBoomu nije dozvoljeno da posjeduje i vadi sjekirèe!  :nene: On mo¾e da izvadi samo ne¹to drugo. Npr. ulje da ga izma¾emo kao i svaku go-go plesaèicu. Ups, go-go plesaèa.

Bredly, ti veæ odavno zna¹ da nas treba prevaspitati i to ti ne¹to ne uspijeva. Prije æe biti da mi suptilno prevaspitavamo tebe... :trfr: :source:

KaBoom

Jesam ja reko da njih treba dr¾ati na lancu? Onda ispadam lo¹! Pa ne mogu ¾ene da se puste, odmah rade ¹ta oæe... Zato æe KaBoom onu ¹ipku da uzme i da vas malo prevaspita!!! :batina One æe da u¾ivaju, a mu¹karci da se pokidaju od posla. E neæemo tako... Od kad je bilo sveta i veka ¾ene su radile, a mu¹karci u¾ivali. Èemu menjati ne¹to ¹to postoji oduvek? I sasvim lepo funkcioni¹e!

Nego, oæu dobiti neko ko¾no odelo, s obzirom na posao? :K2:

mirror-girl

:25:

JEEEEEEE....Frkili,vadi motku,nesto nam decaci nisu dobri!!!!!

MI SMO GAZDARICE,ako vam nesto ne odgovara mozete da se pakujete.... :plez